Nu prea beau energizante si nu stiu daca Hell asta are cafeina, dar daca da, din 30 de doze, poti faci intoxicatie cu cafeina. Ma mir ca mai esti treaz. N-ai ce face decat sa te linistesti acum si sa incerci sa nu mai bei cateva zile. Pe viitor nu mai bea cate 30 odata.
Daca ti se agraveaza simptomele da o fuga pana la spital la camera de garda.
Ai grija ca poti sa si mori, si nu, nu glumesc. 30 de energizante? Cat are o doza de aia, 0.33? tu practic ai baut 10 litri de energizant?
Sincer pe de-o parte cred ca e o gluma proasta, pe de alta ma mir ca ai patit doar atat.
Ba tu esti pros t cum sa bei ma atatea faci intoxicatie si o sa ai mari probleme încearcă să nu mai consumi o săptămână chiar două
O sa mori daca vei continua sa consumi atata cofeina.
Oricum, ma indoiesc ca ai baut 20-28 de energizante, e practic aproape imposibil. 20 de energizante =1, 6g cofeina, 28 = 2, 24g cofeina.
Doza letala de cofeina e de aproximativ 10g, dar crede-ma, nici la 1, 6-2,2g cat zici tu c-ai consumat nu esti departe.
Eu sunt printre aceia care nu cred că ai consumat atât de multe. La o astfel de cantitate te-ar fi luat salvarea; dacă nu chiar preotul.
Dar nu pentru asta îți scriu, ci pentru că și un singur energizant pe zi va crea dependență. Nu doar că îți va deregla tensiunea arterială, dar cofeina nu face altceva decât să elimine calciul și magneziul din oase.
Energia trebuie luată din alimente, pentru că este produsă în mod constant, și nu brusc cum o fac energizantele. Pentru că acestea de pe urmă forțează pancreasul să secrete prea multă insulină; iar obiceiul acesta duce la dereglarea acestui organ vital care nu va mai putea produce insulină. Urmarea poate fi diabetul sau cancerul de pancreas.
Apa plata și o alimentație sănătoasă ne este de ajuns. Noi nu avem nevoie nici chiar de sucurile naturale. Prea multe fructe duc și ele la cancer de pancreas (Steve Jobs -fostul director Apple- a murit de cancer de pancreas din pricina că se hotărâse să mănânce "sănătos" numai mere).
Sper sa fie o gluma prosta... Bea un ceai cald poate o să îți facă mai bine, daca simți că ție din ce in ce mai rău suna la salvare, încerca să consumi numai apa pentru cel puțin o săptămână, nu mai bea energizant deloc îți poate aduce chiar moartea, totuși rămâne întrebare... De ce ai băut 28 de energizante?
Cauta pe net articolul unde unul a baut 5 si a facut infarct. De fapt nu doar unul, ci mai multi. Sunt extrem de periculoase, pe unele scrie sa nu bei mai mult de 2 pe zi. Mai bine mergi la spital, pentru ca esti cu risc. Risc de atac cerebral, risc de stop cardiac.
Unii oameni si-au rezervat mormant de la nastere. Lasa energizantele ca mori. De la atatea energizante cred ca mai dai si laba, de la laba poti sa nu mai vezi. Dar asta e o gluma proasta, n-ai cum sa bei 20 de energizante in 3 ore, o merleai deja.
Intrebaree e troll, Insa eu demult cu o ocazie am baut 4 energizante Redbull in decurs de 1 ora, si n-am avut nimic+ eram obosit, vreo 35C pe afara, faceam ciclism.
1 doza daca are 0, 25 la 10 doze deja 2, 5 litrii la 20 doze (Minimul) deja 5 litrii. 5 litrii de orice lichid e cam imposibil de consumat intr-o ora.
Ai băut în 3 ore in jur de 5 litri de energizant cat de prosti sunteți dacă credeți că aveți haz cu întrebările astea?
1. eu nu te cred ca duci atat, eu am varsta mai mare ca a ta si sigur si greutate mai mare si nu cred ca duc 10 doze de astea, si eu sunt bautor serios de cafea si NES:
2. Nu esti intreg la minte, caci daca ai avea minte 1 ceasca doau trei de cafea pe zi sunt sufieciente in loc de aceste prostii care contin chimicale la greu.
Daca vrei sa mori continua asa.
Eu m-am duce la un consult la cardiologie, nu de alta dar INIMA ta sigur numai este in regula. Si apoi auzi de ce la 16 ani au atac de cord!
Nu e imposibil uite ca am facut-o si mi-au trecut simptomele cu o masa sanatoasa si cateva ceaiuri e de la om la om daca te obisnuiesti sa bei din ce in ce mai multe si cat am baut eu e putin am vazut altii care beau si cate 30 40 in mai putin de o ora eu le-am baut in decursul a 3 4 ore
Nu e imposibil uite ca am facut-o si mi-au trecut simptomele cu o masa sanatoasa si cateva ceaiuri e de la om la om daca te obisnuiesti sa bei din ce in ce mai multe si cat am baut eu e putin am vazut altii care beau si cate 30 40 in mai putin de o ora eu le-am baut in decursul a 3 4 ore
si apropo ai tu 95 de kg?
Nu e imposibil uite ca am facut-o si mi-au trecut simptomele cu o masa sanatoasa si cateva ceaiuri e de la om la om daca te obisnuiesti sa bei din ce in ce mai multe si cat am baut eu e putin am vazut altii care beau si cate 30 40 in mai putin de o ora eu le-am baut in decursul a 3 4 ore asa ca nu mai zice ca nu crezi ca sunt altii mult mai nebuni decat mine de beau mult mai mult iti apreciez raspunsul o si daca in timp iti obisnuiesti corpul crede-ma ca nu te ia salvarea de la ele
Din pacate nu e o gluma proasta si nu 30 de energizante am baut in jur de 20 28 nu mai tin minte bine oricum mau costat in jur de 64 de lei cred dar dupa o masa sanatoasa niste ceaiuri si un somn bun am fost fresh
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: