Este mult prea exagerat să spui că "ți-ai rupt plămânul". De fiecare data când am avut o asemenea durere(adică de multe ori) aceasta a trecut de la sine. Keep calm.
Cati ani ai? Numai un copil de clasele I-VI poate spune ca si-a rupt plamanul. Unul care in clasa a VII-a a facut anatomie deja este prea mult. Crezi ca organele se rup asa una doua ca te intiz si gata? Doamne fereste!
Nu. 100% nu îți poți rupe un organ. Plămânii ca de altfel toate organele noastre interne sunt foarte rezistenți și protejați de mai multe structuri anatomice. Poate sa fie o simpla durere musculară. O sa treacă de la sine.
Ti s-a incordat vreun muschi ceva mai tare, cam ca atunci cand ti se pune cârcel. Plamanul nu se rupe asa usor.
Nu inteleg de ce esti asa nervos pe ea! Las-o sa puna intreabari si da-i evaluare 1 sau da-i raport! Cu timpul se va sesiza admina si o va atentiona. Ideea este ca nu trebuie sa jignim desi, uneori, nici eu nu pot sa ma abtin. M-am uitat peste intrebarile ei (mi-ai starnit curiozitatea) si ai dreptate! Prea multe intrebari aiurea.