anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am căscat și în timp ce căscăm m-a durut rău in spate in partea stângă.Si mă doare de asemenea când mă pun in pat E posibil să îmi fi rupt plămânul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| literallythesamebruh a răspuns:

Este mult prea exagerat să spui că "ți-ai rupt plămânul". De fiecare data când am avut o asemenea durere(adică de multe ori) aceasta a trecut de la sine. Keep calm.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cati ani ai? Numai un copil de clasele I-VI poate spune ca si-a rupt plamanul. Unul care in clasa a VII-a a facut anatomie deja este prea mult. Crezi ca organele se rup asa una doua ca te intiz si gata? Doamne fereste!

| sierra1 a răspuns:

Păi nu te durea in dreapta?

https://www.tpu.ro/......-la-ce-sa/

| Nirvanaaa a răspuns:

Nu. 100% nu îți poți rupe un organ. Plămânii ca de altfel toate organele noastre interne sunt foarte rezistenți și protejați de mai multe structuri anatomice. Poate sa fie o simpla durere musculară. O sa treacă de la sine.

| darrio2007 a răspuns:

Ti s-a incordat vreun muschi ceva mai tare, cam ca atunci cand ti se pune cârcel. Plamanul nu se rupe asa usor.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu inteleg de ce esti asa nervos pe ea! Las-o sa puna intreabari si da-i evaluare 1 sau da-i raport! Cu timpul se va sesiza admina si o va atentiona. Ideea este ca nu trebuie sa jignim desi, uneori, nici eu nu pot sa ma abtin. M-am uitat peste intrebarile ei (mi-ai starnit curiozitatea) si ai dreptate! Prea multe intrebari aiurea.

| sierra1 a răspuns:

Niște răspunsuri pe măsura intrebării, ar liniști-o (sau l-ar liniști)