| drgarma a întrebat:

Am cateva intrebari
Avand in vedere ca am 18 ani in cat timp ma recuperez de la o circumcizie partiala?
In cat timp o sa pot merge fara sa ma deranjeze?
Si intrebarea pe care mi o pun mereu, cand o sa pot da pielea peste gland ca sa nu mai fie descoperit, va rog sa raspunda careva, am avut operatia pe 19 decembrie daca a ti putea sa imi estimati pe ce data o sa pot as fi foarte recunoscator, mersi!(poate a mai avut cineva la fel ca mine si poate sa imi zica)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Analex17 a răspuns:

Daca ai facut circumcizie nu cred ca mai poti da pielea peste cap, din cate stiu eu ramane afara. Nu stiu ce inseamna circumcizie partiala.

| Kufu95 a răspuns:

Asta depinde de corpul tău cât de repede se vindecă.

| drgarma explică (pentru Analex17):

Nu am facut circumcizie totala
Am facut una partiala, adica se taie doar o parte din piele nu toata

| Analex17 a răspuns (pentru drgarma):

Gen opetatie de fimoza?

Da, am avut o fimoza care nu era asa grava si a ales sa imi faca o circumcizie partiala(A taiat doar o parte din preput)

| Analex17 a răspuns (pentru drgarma):

Insanatosire grabnica. Chiar sunt curios cum te simti cand se vindeca, daca e ok, au ramas semne ceva, daca vrei sa be spui.

Maine fac 7 zile de cand am facut operatia si sincer s-a desumflat mult acolo dat sensibilitatea tot e mare, nu pot sa acopar capul momentan dar o sa anunt, pacat ca nu mi-a raspuns nimeni care stie sa imi zica la ce sa ma astept……