De visat visezi, dar nu iti amintesti visele, ceea ce e cu totul altceva. La o simpla cautare pe Google o sa gasesti o gramada de chestii care sa te ajute sa iti amintesti din ce in ce mai bine ce ai visat. Asta bineinteles daca o sa iti dai silinta si nu o sa abandonezi dupa prima incercare nereusita.
Fiecare persoană visează minim 2-3 vise pe noapte, cel mai probabil tu le-ai uitat imediat cum te-ai trezit.
Cum adica ca nu ai mai visat? Poate ca vrei sa zici ca nu poti dormi bine cum trebuie? Te sfătuiesc sa te culci mai devreme in jurul orei 22:00 si sa bei o cana de ceai de tei cu feliuță de lămâie!
Ma uit la raspunsuri si raman uluit de prostia oamenilor. Daca ei viseaza GATA e scris in piatra ca toti sunt la fel ca ei. Nu stiu cum sa rezolvi problema ta dar stai linistit ca nu esti singurul. Nu stiu daca am visat de 3 ori in ultimii 7 8 ani si nu e ca uit repede sau alte ineptii scrise mai sus.
Cu asa o atitudine probabil tot vreo 3 vise o sa ai impresia ca ai avut si peste urmatorii 7-8 ani. Ignoranta e cea mai grava forma de prostie pentru ca are o latura care tine de alegere.
Ești sigur/a de asta? Toți visam dar ne este mai greu sa ne amintim, câteodată nu ne amintim deloc.
AvalohAlyn întreabă:
dobrin1019 întreabă: