| asdhakdf a întrebat:

Am cazut acum cateva zile pe niste pietre si mi s-au facut mai multe julituri la fata. Dintre care una pe frunte, care a trebuit cusuta. Vreau sa stiu cu ce unguent, tratament naturist sau cu orice altceva se pot trata! As vrea sa nu imi ramana semne. Daca stiti ceva care ma poate ajuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexandraalis a răspuns:

Nu te da acum cu nimic pe plaga.
Mergi la o asistenta medicala sa iti schimbe pansamentul, ea iti va spune cum este plaga daca supureaza sau nu.
Acum prioritate are vindecarea plagii.
Daca plaga evolueaza bine, nu ai de ce sa fii ingrijorata.
De obicei, apare cicatrice daca plaga a fost profunda, daca s-a infectat.
Atentie: lasa rana sa se vindece.
Asistenta medicala sau medicul iti va spune daca trebuie sa te dai cu baneocin.
Ai procedat bine ca ai mers la medic pentru sutura plagii (favorizeaza cicatrizarea).
Dupa vindecarea plagii, daca vei vedea ca ti-a ramas cicatrice, te poti da cu balsam de galbenele si propolis de la Maria Treben, nu dispare complet, dar este putin vizibil (aceasta crema am folosit-o in alergii, hemoroizi, vergeturi si a dat rezultate, m-am mirat sa vad ca vergeturile sunt mai putin vizibile).
Baneocinul contine antibiotic este bun pentru plagile infectate, grabeste vindecarea. Baneocin pudra este mai bun.
Dar nu da deocamdata, daca nu ai firele scoase.
Nu exista crema cu care sa te dai si sa dispara cicatricea.
Poate fi mai putin vizibila, dar nu sa dispara.

5 răspunsuri:
| CiciFagaras a răspuns:

Cu crema de galbenele pentru ca ti se va regenera piele. Sper sa te ajute.

| asdhakdf explică (pentru CiciFagaras):

Multumesc !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot o sa-ti ramana un semn...asa mi-a ramas si mie, dar nu-ti face griji cu timpul n-o sa se mai vada aproape deloc (depinde si de cat de adanca a fost rana).Si acum referitor la creme poti incerca Baneocin, crema de galbenele sau Bionecthappy

| asdhakdf explică (pentru anonim_4396):

Multumesc !:*

| asdhakdf explică (pentru alexandraalis):

Multumesc foarte mult !