In primul rand sa te duci cat de rapid poti la medic pentru oi radiografie, sau, mai bine un RMN. Nu te juca cu asta, ca nu e de gluma. Poate fi o luxatie, entorsa sau chiar fractura. Si eu am avut o problema asemenatoare cu peste 7 luni in urma. Mi-a facut radiografie si RMN (numai cu RMN iti poate vedea daca e luxatie sau entorsa si cat de grav e, radiografia nu vede ligamentele si articulatiile, ci doar oasele) si mi-a dat medical 5 zile fara sa mi-l puna in ghips. Am avut dureri f.mari si din cauza ca am calcat totusi in el, ligamentele, rupre partial s-au rupt in totalitate. Dupa o vreme s-a dezumflat, a trecut iar acum cand mi-e lumea mai draga incepe sa ma doara. Dupa sarb. am programare la operatie, gata tenis, gata ski, nimic. Si asta dintr-o entorsa, aparent banala. Asa ca, departe de mine intentia de a te speria, dar paza buna trece primejdia rea. Du-te la medic sa vezi care e problema, ca e mai bine asa. sanatate!
O ai luxata, du-te la farmacie si cumpara o fasa elastica sau leagate mai strans la incheietura
Multumesc pentru sfat. Tocmai am fost la doctor si mi-a spus ca nu am nimic. In acel moment eram speriata, pentru ca nu stiam daca mi-am rupt/fracturat incheietura. Insanatosire grabnica!
Effyyyy întreabă:
anonim_4396 întreabă: