| Afgshhakakl a întrebat:

Am cazut azi pe gheata si ma doare incheietura de vreo 5 ore. Ce pot sa fac ca sa-mi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mareacluj a răspuns:

In primul rand sa te duci cat de rapid poti la medic pentru oi radiografie, sau, mai bine un RMN. Nu te juca cu asta, ca nu e de gluma. Poate fi o luxatie, entorsa sau chiar fractura. Si eu am avut o problema asemenatoare cu peste 7 luni in urma. Mi-a facut radiografie si RMN (numai cu RMN iti poate vedea daca e luxatie sau entorsa si cat de grav e, radiografia nu vede ligamentele si articulatiile, ci doar oasele) si mi-a dat medical 5 zile fara sa mi-l puna in ghips. Am avut dureri f.mari si din cauza ca am calcat totusi in el, ligamentele, rupre partial s-au rupt in totalitate. Dupa o vreme s-a dezumflat, a trecut iar acum cand mi-e lumea mai draga incepe sa ma doara. Dupa sarb. am programare la operatie, gata tenis, gata ski, nimic. Si asta dintr-o entorsa, aparent banala. Asa ca, departe de mine intentia de a te speria, dar paza buna trece primejdia rea. Du-te la medic sa vezi care e problema, ca e mai bine asa. sanatate!

4 răspunsuri:
| pisicutzamik a răspuns:

O ai luxata, du-te la farmacie si cumpara o fasa elastica sau leagate mai strans la incheieturalaughing

| Abraxos a răspuns:

Antreneazo la laba laughing FUNDA? daca esti fata spune-i lui taicatu sa te ajute

| Afgshhakakl explică (pentru Abraxos):

Ar trebui sa ma amuze glumele astea de taran?

| Afgshhakakl explică (pentru Mareacluj):

Multumesc pentru sfat. Tocmai am fost la doctor si mi-a spus ca nu am nimic. In acel moment eram speriata, pentru ca nu stiam daca mi-am rupt/fracturat incheietura. Insanatosire grabnica! happy