Fara gluma, poti sa mori si dintr-o ceapa.
Si vorbesc serios, sa zicem ca te inneci cu ceapa, si mori, ce inseamna asta, ca nu mai mananci ceapa?
Sau nimic ce-ti poate provoca moartea?
Orice-i prea mult strica, intotdeauna, indiferent daca-i vorba de stat pe scaun sau de mancat... sa zicem cartofi prajiti.
Statul pe scaun foarte mult timp iti provoaca tot felul de probleme, desii de moarte prematura pana acum nu am auzit si mi se pare cam o tampenie logica.
Tampenie logica pentru ca nu spun toata povestea, zic doar o parte. Daca stai pe scaun foarte mult evident o sa ai probleme, dar poti sa mori cu 15 ani mai devreme din cauza unei boli de inima provocata de statul foarte mult pe scaun, nu asa, degeaba.
Dar cum am zis, orice lucru poate sa te omoare, mananci prea multi cartofi prajiti, bei multa cafea, etc, chiar si daca bei prea multa apa zilnic iti face rau, ca-ti suprasolicita rinichii si nu-i bine.
Asa ca cel mai bine pentru tine este sa stai la pc cat vrei atata timp cat faci pauze din cand in cand.
Eu de exemplu merg mult, inainte mergeam zilnic undeva la 10 km, acum nu prea, din moment ce-i vacanta, dar cand o sa ajung la facultate tot o sa merg undeva la 6-7 km pe zi, deci ii bine.
Si cu rutina asta n-am avut niciodata probleme, pentru ca desii stateam jos, ofeream organismului si miscarea de care avea nevoie.
Incearca sa faci acelasi lucru, in fiecare dimineata te duci sa te plimbi cate 15-30 de minute si apoi te intorci, si o sa fie totul ok, cel putin pentru mine a fost ok.
Ideea este sa ti minte chestia asta - ce-i prea mult intotdeauna o sa-ti faca rau, chiar si ce-i prea mult din ce ar trebui sa-ti faca bine.
Aaaa....pai tu o sa scapi ca nu stai pe scaun
lasand gluma la o parte, la fiecare doua ore dde calculator e recomandat macar un sfert de ora de miscare.
Oricum din 50 in 50 de minute mai ma misc 5/7 minute ( oricum mai astept raspunsuri) si in plus e adevarat sau e la vrajeala?
Ma nu stiu cat e de adevarat, dar statul foarte mult pe loc, nu prea are cum sa faca bine. macar hemoroizi, si tot faci
Nu mai crede tot ce citesti pe net. Nu are legatura statul pe scaun cu decesul...
anonim_4396 întreabă:
anoooonimm77 întreabă: