| 423423rw a întrebat:

Am conjunctivita la ochiul stang de 5 zile. Trece de la sine? Nu vreau sa merg la farmacie sau medic. Nu vreau sa imi pun nici picaturi.Trece? Da sau nu? Daca nu trece de la sine imi bag ceva in el de ochi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

De ce mai intrebi daca oricum nu ai de gand sa mergi la medic?
Poate sa se agraveze, poate sa se infecteze. Trece mai repede si mai sigur cu medicamente. Mergi la medic... E un amarat de gel/picaturi pe care trebuie sa-l pui in ochi. Si trece in cateva zile.

| untu a răspuns:

Nu se trece de la sine daca nu e tratat cum trebuie, ai grija sa nu va afecteze de conjuctivita si la celalalt ochi! Luati de la farmacie un unguent KANAMICINA OFTALMICA, dar intai sa curatati ochiul bolnav cu un ceai de musetel (romanita) si apoi ungeti cu unguent! Daca nu vreti sa va tratati, atunci mergeti la medicul de familie si apoi la medicul oftalmolog!

| BJK1903 a răspuns:

Daca tu esti ala din poza ori nu ai parinti, ori traiesti degeaba. Tu crezi ca orice boala trece de la sine? Ochiul e cel mai important pentru om, daca se infecteaza ai belito. Du te dracu la doctor sa iti dea doctorul niste picaturi ca nu iti crapa pasarica ce dracului.

| PearMyPie a răspuns:

Conjuctivita nu trece de la sine. Du-te la farmacie sau la doctor și ia-ți niște picături de ochi.

Spală-te la ochi cât mai des.

| K0sti a răspuns:

Asteapta pana se transmite si la celalalt ochi, dupa care poti sa-ti bagi ceva in amandoua! Mai are mama copii isteti ca tine?

| 423423rw explică (pentru K0sti):

Eh bag pl in ei de ochi. rolling on the floor) Nu-mi pasa. Am vrut sa stiu doar daca trece de la sine. Mama ce umflat e are vene rosii umflate mama... rolling on the floor)) da nu imi pasa.