| Kittynika a întrebat:

Am cumparat niste produse cosmetice expirate de 2 ani, cutya era invelita intr-o folie si pe ea nu scria termenul de expirare ci doar pe produsele dinauntru.
Vreau sa merg sa le duc inapoi, pentru ca mi-a si facut rau pielii dupa ce le-am folosit o data. Daca refuza sa-mi dea banii inapoi ce pot sa zic, ca ma duc la politie sau la protectia consumatorului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Trebuie sa mergi intai la Protectia consumatorului. Numai bine!

| mdany a răspuns:

Buna.Pai din moment ce sunt expirate trebuie sa te adresezi Protectiei Consumatorului.

| claus a răspuns:

Nu te du nicaieri, ca pierzi vremea. pe astia nu ii scoate nimeni din circuit. se mai intampla sa ai si ghinioane. urmatoarea data fii atenta sa cumperi o cutie pe care scrie data, altfel nu o lua.
si nu mai lua cosmetice de la baba din colt, nici de la o farmacie obscura necunoscuta, nici de la un magazin de naturiste.
du-te la o farmacie care se respecta. si investeste mai mult.
si evita avon/oriflame si alte din astea ieftine si proaste.

| UseR4EveR a răspuns:

Protectia consumatorului la politie nai ce cauta...nu ii face nimic politia dar protectia consumatorului da succes Funda?

| Paty3 a răspuns:

Prima data mergi si le spui despre ce e vorba. Apoi du-te la protectia consumatorului.

| AnDrE3A_4320 a răspuns:

Consider ca daca ai vazut ca e ceva in neregula cu ele nici nu trebuia sa le-ncerci pe piele. acum du-te la magazin si cere-ti banii inapoi... nu stiu daca vei primi despagubirea. depinde de multe, de ex: ai bonul fiscal?
totusi desi e o experienta neplacuta daca apelezi la protectia consumatorului mentioneaza doar ca produsul este alterat si data expirarii nu e nici ea in regula. de politie nici nu se pune problema. e o problema,, minora,, pentru treburile fortelor de ordine.

| victoritza_8096 a răspuns:

Protectia consumatorului clar :-;