| Alli23 a întrebat:

Am curatat frigiderul cu otet. Pot face o intoxicatie din cauza vaporilor de otet? Nu am inhalat decat vreo 10 minute cat am sters frigiderul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| NicoleEazi a răspuns:

Dupa ce cureti frigiderul cu otet trebuie lasat deschis cateva ore sa iasa mirosul si camera aerisita, ar trebui sa stai in alta camera pana se aeriseste, intoxicatie nu prea ai cum sa faci insa sunt si persoane care sunt alergice.

| Kron5tadt a răspuns:

La ce nivel de inteligenta ai, n-are cum sa dauneze. D'oh!

| Alli23 explică (pentru Kron5tadt):

Adica? Ce vrei sa spui?

| Kron5tadt a răspuns (pentru Alli23):

Ia-o direct, ca nu-i cu fenta.
Adica, cum mama dracului pot sa dai dovada de atata prostie? Unde ai trait pana acum, in pestera?
Ti-as explica de ce nu-i toxic, dar as pierde prea mult timp pretios.
Forta fie cu tine!

| Alli23 explică (pentru Kron5tadt):

Chiar nu stiu cum ai reusit sa iti faci un cont pe TPU si sa aprinzi computerul! laughing))

| Kron5tadt a răspuns (pentru Alli23):

Lasa, nu-ti mai face probleme despre inteligenta mea. Vezi ca nu-i treaba vacii de unde bea apa cerbul, "sublimo". ROFL

| darrio2007 a răspuns:

Otetul nu dauneaza. Nu mananci niciodata salate cu otet?