Ar fi bine sa urmezi ce ti-au dat medicii.
Incearca-le pe amandoua, in zile diferite si urmareste cum te simti.
Poti incerca si Aswaganda la nevoie, dar SedatifPC este mai indicat.
O cura cu MagneB6 nu ti-ar strica.
In primul rand sa nu bei cafea sau alte energizante chiar si cu o zi inainte.
Sa te odihnești si sa bei ceai de tei si sunatoare.
Poti lua propranolol de 40, vreo trei pastile inainte cu o ora de examen, te mai linisteste.
Este una din substanțele componente ale distonocalmului, care nu provoaca somnolenta.
Poti incerca pana atunci sa iei doua pastile cand te scoli dimineața, vei simti ca esti mai linistit.
Inainte sa te urci in masina elimini tot aerul din piept.
Poti invata si exercitii de respirație pentru atac de panica, gasesti pe net si sunt utile.
Mai este ai SedatifPC pe care il poti incerca inainte de examen si vezi cum te simti.
Dupa atatea incercari, deja esti obisnuit cu acest examen si emotiile ar trebui sa fie mai estompate.
Bafta,
Mie mi-a prescris medicul de familie cat si cardiolog ani in urma Concor 2.5 gr la nevoie, nu am mai luat demult.
Pot lua Concor inainte de examen in loc de propranolol? Observ ca e tot beta-blocant.
Am luat SedatifPC la recomandarea unei farmaciste pentru cateva zile si parea ok, la un plafar mi-a recomandat MagneZen care contine Ashwaganda si am auzit pareri bune dar Ashwaganda luat des sau in exces poate duce la efect invers am citit, precum la stari de depresie.
Fără supărare, dar condusul nu e pentru oricine.
cauta - ti alte pasiuni sau necesități.
Ofata122 întreabă: