Dupa descriere, pare o problema legata de coloana.
Daca nu ai emdic de familie va fi extrem de greu, fiindca nu numai ca nu prea avem cum sa te trimitem noi, fara o consultatie, dar nici nu va avea cine sa integreze rezultatele consultatiilor si investigatiilor si sa traga o concluzie finala.
Incearca sa mergi la un medic reumatolog pentru inceput.
M-am gandit ca poate reusesc la un cabinet privat ca imi si citesc rezultatele, analizele sau macar poate ma poate indruma.Am mai patit dar am crezut ca e de la altceva ca ma balonam si nu am luat in seama dar cativa ani am stat la tara unde am muncit mai greu si simteam disconfort in zona lombara si intapaturi in burta urmate de balonari dar suportabil ma lasa o perioada nu mai aveam nimic dar acum de cand nu mai muncesc ma ia mai des.
Nu cred ca exista cabinete de medic de familie care sa ofere consultatii cu plata pentru cei fara medic de familie.
Gandeste-ti si tu: daca mergi la reumatolog si nu ai nimic de domeniul lui. O sa te duci la intamplare la alt medic, sa zicem internist. El o sa-ti dea o serie de analize, ti le va interpreta, dar daca ai ceva ce nu tine de el, vei ramane iarasi in plop. Te vei duce la intamplare la alt medic. Si tot asa, cheltuind enorm si ramanand cu sute de intrebari neraspunse, fiindca ele sunt de competenta medicului de familie, nu vei putea forta un al medic sa isi depaseasca competenta.
Cel mai probabil ar fi de la intestine. Fi fost de la rinichi era sa simti alt fel discomfort, iar spatele dureri in burta nu prea da.