| Laurrius a întrebat:

Am deviatie de sept si am momente cand respir bine pe ambele nari, momente cand respir pe una singura, momente cand nu respir pe niciuna. Stie careva de ce? De ce sunt momente cand nu respir pe niciuna? Oi face eu ceva gresit? Sa nu-mi spuneti de spray uri, apa de mare ca le folosesc si degeaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Mopmop a răspuns:

Singura explicatie cred ca ar fi ca uneori septul e obturat de mucozitati. Atunci cand esti racit mai ales. Sinuzita. Cel mai bine un consult la ORL iti recomand, in prealabil medic de familie.
Multa sanatate iti doresc!

| sierra1 a răspuns:

"Am deviatie de sept si am momente ...cand nu respir pe niciuna. Stie careva de ce?"

poate n-ai observat dar ți-ai răspuns singur (se mai intâmplă...)

| Laurrius explică (pentru sierra1):

Raspunsul mi l-a oferit Mopmop. Nu mai incerca sa fii interesantă.

| Laurrius explică (pentru Mopmop):

Sanatate si tie

| sierra1 a răspuns (pentru Laurrius):

ți-ai dat cu stângul in dreptul și nu știai?

Mop ți-a spus că ai muci... sau nici asta nu știai?

| Eisenheim a răspuns:

Am avut și eu. Operatie, te adoarme de tot, când te trezești ești reparat și o vreme nu mai ai treabă happy

| NeverGonnaLetYouDown a răspuns:

Stai... Nu-i normal sa poti respira doar pe o nara? Eu respir in permanenta doar pe una, uneori cu stanga iar alteori cu dreapta( fac cu schimbul din cand in cand fara sa-mi dau seama).

| Mopmop a răspuns (pentru NeverGonnaLetYouDown):

Ar fi normal insa poate fi si in cazul tau o deviatie de sept. Daca devine enervant sau gen "vorbesti pe nas" indicat ar fi un consult de specialitate.

| Zuzu1991 a răspuns:

Nu numai mucozitati, ci si praf, praful se strange pe mucozitatile normale (care nu obtureaza) si se intareste
iar daca respiri pe amandoua atunci ai o deviatie minora de sept, operatia nu prea merita

| Laurrius explică (pentru Eisenheim):

Cum adica o vreme? daca fac operatia inca o sa mai am probleme?

| Eisenheim a răspuns (pentru Laurrius):

Ne ducem existenta într-o lume cu poluare,mai răcești, mai faci polipi, nu ești de fier, operația te face bine o vreme, nu veșnic happy

| sierra1 a răspuns:

" Mopmop a răspuns: septul e obturat de mucozitati"

" Laurrius : Raspunsul mi l-a oferit Mopmop"

"cata prostie zace in capul tau" - mucozități = muci

acu' problema e dacă-ți curg pe piept (și după cum scrii, așa e)

| Laurrius explică (pentru sierra1):

"si dupa cum scrii, asa e" explica mi si mie ce am gresit

| sierra1 a răspuns (pentru Laurrius):

N-ai gresit cu nimic doar că AI muci