| Andiiiiiii a întrebat:

Am doar un testicul, fac 16 ani si doar acum mi-am dat seama, ce sa fac, este grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Fastbrake a răspuns:

Nu stiu daca e pe bune sau nu, dar sa zicem ca te cred.Mereu sunt alaturi de persoanele cu probleme de sanatate.Mergi la medic, nu te lua dupa noi ca noi nu avem facultati(unii). Daca zice ca nu e problema si nu te doare e ok.Nu trebuie sa te sperii, unii baieti in perioada adolescentei sufera de ginecomastie pubertara (un san mai mare ca altul) dar revine.Deci cauta medicul.

| Vi003 a răspuns:

E si celalalt, o mica interventie chirurgicala il va face sa "coboare". Nu amana vizita la urolog!

| Andiiiiiii explică (pentru Vi003):

Si daca e prea tarziu? daca o sa ramana asa?

| darrio2007 a răspuns:

Mergi la medic.Este si celalalt dar a ramas blocat la ultimul etaj.Se poate remedia problema.

| Bοgdαη a răspuns:

Eu spun ca e ceva normal.Il ai si pe celalat dar e ascuns. Oricum o vizita la medic nu strica niciodata.
Sanatate!

| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil cel de-al doilea testicul al tau se afla inca in abdomen, adica nu a coborat in scrot. Va fi necesara o interventie chirurgicala pentru a corecta aceasta modificare. Mai multe detalii gasesti aici: http://www.i-medic.ro/boli/testicul-necoborat-scrot-sau-criptorhidia

| Rbt_Robby_2000 a răspuns (pentru Andiiiiiii):

Ai rezolvat problema?