| Silvia93 a întrebat:

Am dormit aseara cu un prieten si in somn respira foarte repede apoi tusea astmatic gen si se trezea...se culca inapoi atipea foarte greu dar dupa ce atipea respira normal pana la repede din nou si iar tusea.
Trebuia sa il trezesc eu din ora in ora ca imi era frica sa nu se inece in somn sau ceva, el spune ca nu isi aminteste dar eu nu am dormit toata noaptea :/
Are 24 de ani..de la ce poate fii? A fost la doctor si nu i`a dat decat niste pastile de somn dar nu vrea sa le ia.
Altceva ce poate fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Are ceva pe fond psihic.Un control la un medic ar fi cel mai indicat.Ati dormit in acelasi pat?

| Silvia93 explică (pentru darrio2007):

La aia ma gandeam si eu, nu, in aceeasi camera paturi diferite.

| darrio2007 a răspuns (pentru Silvia93):

Scuze daca am fost cam indraznet.Raman la ideea mea ca trebuie sa mearga la un control.Se poate sufoca in somn.

| grab a răspuns:

Sa mearga la "somnolog", cica ar fi niste laboratoare in unele spitale mai dotate unde iti analizeaza toata activitatea fizica si mentala pe durata somnului si se gaseste imediat problema.

Poate e ceva cu sinusurile, sau poate e ceva pe fond psihic, orice ar fi, go to doctor. Nici pastilele alea de somn nu sunt material de abuzat ca poate sa faca o dependenta urata.

sanatate!

| Duca_Manuela_1983 a răspuns:

Pot fi mai multe cauze precum defect de sinusuri nazale, astm bronșic, secreții nazale, etc. De natura alergica, infecțioasă, etc.sa meargă la un medic fie de familie, O.R.L-ist, pneumolog sau alergolog.Cum se numesc medicamentele alea?

| octa2021 a răspuns:

Poate fii si din cauza fumatului dar si aerului care este destul de poluat.