Bună! Orice boală are o cauză emoțională. Dacă înțelegi și accepți asta, îți va fi mult mai ușor să lucrezi în aceasta direcție. Poți face terapie in acest sens și lucru cu tine zilnic. În acest fel vei scăpa de medici și operații.
De ce nu te duci sa faci un CT?
Nu vreau să te sperii, eu am avut un coleg la job, care, tot asa, se plângea mereu de dureri de cap, uneori lesina in sala de clasă. A fost operat de tumoare pe creier.
Du-te la Spitalul Militar, cu bilet de trimitere de la medicul de familie si solicita investigatii amanuntite, mai ales daca simti ca ceva nu e in regula.
Sănatate multă!
Fa RMN si dacă nu e nimic este din cauza anxietății! Sunt simptomele anxietatii, fiindcă gândești prea mult și negativ în direcția greșită, dar asta vine și de la neurotransmitatorii afectați. Este foarte posibil sa suferi și de derealizare, tot un simptom al anxietatii este este, a unei anxietati avansate și netratata corespunzător.
Deja o dai in hipocondrie, schimba-ti neurologul, du-te la o clinica particulara de calitate la un domn cu vechime precum un vin vechi, si stie el cel mai bine ce sa faca.
Si eu am trecut prin niste stari destul de nasoale dar sunt mai bine, iti recomand sa faci RMN ul si sa te duci la alt medic pentru a ti le citi de preferat la privat sa si dea interesul, fii calm eu te sustin si sunt sigur ca nu o sa fie ceva grav, o sa te vindeci, incearca sa fii mai calm mai pozitiv si nu te gandii la ce e mai rau si chiar daca e se poate vindeca. Am incredere ca te vei face bine!
anonim_4396 întreabă: