| GGeoGeo a întrebat:

Am făcut 7 zile tratament cu Metronidazol, 1000mg/zi(500mg la 12 ore). După 20 ore pot consuma două beri? Sau aștept până mâine și vor fi vreo 40 ore de la ultima pastilă?
Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| GGeoGeo explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc de răspuns d-na Violeta! De vreo 6 ani am băut doar lichiorul, rom-ul din ciocolată și o singură bere la pescuit pe Dunăre, putea să curgă bere pe Dunăre sau pe Bega cum era o melodie și nu mă atrăgea, dar totul a început acum 4 săptămâni tot pe Dunăre cu un pahar de vin de casă de părea din altă lume, apoi 1 max 2 beri, am ajuns să topesc și un sfert de țuică în vreo 3-4 săptămâni, cred că mai multă s-a evaporat de câte ori am deschis-o.
Nu am băut aseară, acum sunt 40 ore și ma gândesc dacă să beau 1-max 2 beri..am citit pe net că de la unele antibiotice trebuie așteptat și 7 zile, altfel sunt riscuri de transpirații, frisoane, accelerarea inimii... dumneavoastră ce părere aveți?