| CristinaCristinaa a întrebat:

Am facut chestia aia cu sare si gheata si acum am arsura in palma rosie de vreo 2 zile si ma ustura straight face Ce trebuie sa fac? Cum scap de arsura? Dati-mi niste sfaturi :* Dau funda :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| TheBoyTheCool24 a răspuns:

Poti sa incerci sfatul unui medic sau mai bine du-te la spital pana nu se agraveaza.

| RadioactiveUranium a răspuns:

Sarea si gheata au creat o reactie chimica NaCl+H2O=HCl+Na(OH) si tu ti-ai ars palma din cauza acidului clorhidric(HCl). Toate arsurile trebuiesc tratate deoarece se pot suprainfecta si se pot ajunge la complicatii(adica sa se extinda infectia in toata mana si sa iti amputeze mana de exemplu). Deci mergi la un doctor. Funda?

NU MAI INCERCATI PROSTII DIN ACESTEA!

| CristinaCristinaa explică (pentru TheBoyTheCool24):

Nu exista vreo alifie ceva sa ma pot da?

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru CristinaCristinaa):

Din pacate nu... nu sunt medici pe aici ca sa iti recomande happy... asta este ultima cale