Stai linistita nu te panica! Am trecut recent prin asta... Este normal ce ti se intampla si chiar bine pentru ca inseamna ca te cureti bine in interior ( in cazul in care ai cheaguri unu dupa altu timp de o zi intreaga du-te la doctor) dar dupa simptomele pe care le zici ca le ai e ok...Si sa mai ai probleme asemanatoare la prima menstuatie (eu am avut si la a 2. a) acum depinde
Te rog sa-mi raspunzi la intrebare ce am publicato acum
Nu e normal sa te doara burta dupa 5 zile de la chiuretaj.Ai facut probabil, o endometrita post avort. Du-te la medicul care te-a chiuretat pentru control. S-ar putea sa ai nevoie de tratament antibiotic si inca un chiuretaj.
e normal ca dupa un avort sa ai sangerari si dureri puternice in zona abdomenului dar asta trebuia sa tio spuna medicul care ti-a facut avortul nu noi!
si dupa ce faci un avort la 7 zile trebui sa mergi din nou la ginecolog pentru a face o ecografie, pentru ca este posibil sa existe si complicatii. eu zic sa mergi la ginecolog daca vrei sa mai ai copii fa-ti niste analize si ia ibuprofen pentru dureri "menstruale".
numai bine :*