Da, daca nu a fost facut cum trebuie poti face septicemie si adios. Eu as merge la un control cat mai repede in locul tau.
Mah, fato! Ce ne întrebi și tu?! Parca noi avortam in fiecare zi ca sa ne putem da cu părerea!
Direct la medic!
Si mie de specimene ca tine. Stii tu care a fost situatia? Poate un specimen ca tine a lasat-o cu burta la gura si i-a promis ca o ia de nevasta si treburi, dupa care a dat bir cu fugitii. Poate ca fatul ala era rezultatul unui viol. Poate ca daca nastea avea sanse mari sa moara si ea. Poate... cine mama dracului esti tu ma rog? Esti mai perfect decat fiul barbosului, sa inteleg?
Nu mai puneți această femeie la zid. Mi se pare de prost gust să comentați voi alegerile cuiva, nu e viața voastră și nu e cazul să vă dați cu părerea. M-am săturat de atâția perfecți, e plină lumea de voi ăștia mai catolici decât papa care știți voi mai bine ce trebuia să facă ea.
Cu privire la întrebare, cred că doctorul ginecolog trebuia să îți spună foarte clar care vor fi urmările și că dacă nu este ceva ok să-l anunți și să te programezi de urgență pentru un control.
Eu te sfătuiesc să mergi cât mai repede posibil la doctor căci nu este de așteptat. Cred că asta este cea mai bună soluție pentru liniștea și sănătatea ta.
Asta voiam sa scriu si eu, mai ales ca potaia, si-a sters raspunsurile ca sa nu ii mai vedem numele
@Miky267 ar trebui sa te duci de urgenta la ginecolog, sau chiar la urgente, iar problemele sunt multe, cea mai rea fiind sa faci o hemoragie SI SA MORI!
Astia sintem. De aia ne conduc o adunatura de nenorociti. De aia se intampla catastrofe la tot pasul care ar fi putut fi evitate. "Hai sa judecam, ca e mai simplu decat sa educam/ajutam!"
Du-te cat mai repede la ginecolog! Nu e bine, ba chiar foarte grav sa ti lase bucati, daca nu ti-l scoate... DOAMNE FERESTE nu vreau sa stiu ce ti se va intampla, daca ginecologu nu accepta sa til scoata, du-te la alti!
Mario1996 întreabă: