Cea cu trecutul stradei nu neaparat. Pur si simplu nu ai incredere sa treci strada, gandindu-te ca ti se va intampla ceva rau probabil.
Dar pe cea cu vorbitul la telefon imi este mai greu sa o inteleg. Ce se intampla cand vorbesti cu un strain la telefon? Te balbai, transpiri intensiv, iti vine rau?
Raspund calma si dupa cateva secunde incep sa am palpitatii si sa imi tremure mainile... Doar cu necunoscuti am asta
Stai... stai stai stai..adică nu poți sa vb la tel cu stran? pavel stratan? adică tu îmi zici mie ca tu ai ocazia sa vorbești cu tatăl cleopatrei (Ptolemeu al XII-lea cum îmi place mie sa ii zic)... și ai refuzat? oofff,
Cel mai probabil ai anxietate și ar trebui să vorbești cu un psiholog. Și eu am anxietate socială și am și eu fobiile descrise de tine. Eu îmi pun toți prietenii să îmi dea mesaj și să nu mă sune decât dacă e ceva urgent iar numerelor necunoscute nu le răspund niciodată
Cel mai probabil ai și tu anxietate socială, sau poate fi una generalizată dacă ai și alte simptome.
Din cate vad din intrebarile tale din ultimele ore, chiar si mai vechi, pari sa ai o boala psihica. Fara a te jigni.
Buna, e anxietate. Simptomele cu inima care bate, tremur, etc, sunt modul in care organismul dvs raspunde la frica. Daca singur nu puteti sa le controlati, va recomand consiliere psihologica. Nu e ceva grav, nici nu e o boala psihica, dar pentru confortul dvs si pentru normalizarea vietii sociale ar trebui sa faceti asta.