| VrincianuLavinia a întrebat:

Am folosit timp de o luna spirt pentru a-mi îngriji piercing-ul din buric gândindu-ma ca este un dezinfectant și ma va ajuta. M-am dezinfectat de 2 ori pe zi și am folosit și crema betadine. Nu a dispărut durerea și nici lichidul transparent din zona buricului și mi se părea schimbat. Uitându-ma la o poza din prima zi când l-am făcut pielea pe sub care era pierceingul acoperea tot pierce-ul iar acum se agata pe o bucata de carne. Ce pot face? E de la spirt?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mergi la medic, urgent!

| VrincianuLavinia explică (pentru Salontanul):

De ce?

| VrincianuLavinia explică (pentru Salontanul):

Nu am dureri sau altceva

| Sophieka a răspuns:

Mergi la medic sau la cel care ti-a facut piercing-ul ca sa stii exact ce se intampla.

| trisxx3 a răspuns:

Mergi la cel care ti a facut pierce ul...

Răspuns utilizator avertizat
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pare ca e infectat totusi. ar fi foarte indicat sa te vada un medic.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Încearcă sa mergi la medicul de familie.Iti va spune el ce s-a întâmplat.nu sta asa acasă cu presupuneri.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru VrincianuLavinia):

Lavinia, draga! Chiar esti inconstienta? Cum adica de ce? Dintr-o infectie poti sa dai in septicemie si numai 10% scapa! De aia!

| Adelina13062014 a răspuns:

Cum a zis cineva mai jos, spirtul nu ajuta. Usucă pielea, ideal ar fi fost sa îți iei soluție salina, găsești la farmacie. Este făcut la salon sau acasă? Nu te cert, dar pe viitor dacă mai vrei sa îți pui în alte părți fa un efort și cauta pe net cum se îngrijește. Eu la septum am folosit spirt în prima zi ca nu găseam nicăieri soluție, iar când îl puneam înapoi în nas ustura ca naiba.