| edy2313 a întrebat:

Am fost azi la frizer si m-a atins cu masina pe alunita. Nu a rupt-o toata. Dar a curs sange putin... Nu imi dau seama daca e cancerigena

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CuriousStuff a răspuns:

Exact la frizeri ma gandeam si eu acum cateva zile... Sa vezi la ce ma gandesc eu in timpul liber. Merge unul la frizer si il tunde, ii ciupeste putin din piele, curge putin sange si nu e nimic, apoi mergi tu, te ciupeste si pe tine, curge putin sange si gata. Dar primul om era HIV pozitiv...

Nu vreau sa speriu pe nimeni, insa atentie mare pe la ce saloane mergeti, nu cred ca e niciun salon/frizerie in lumea asta care sa-si sterilizeze echipamentele, dar macar un minim de igiena trebuie.

Cat despre nelinistea ta, nu ai cum sa-ti dai seama daca e cancerigena sau nu pana nu apar modificari. Tine-o sub observatie, mai uitat-te la ea si daca observi ca o sa creasca sau i se modifica culoarea si apare in jurul ei un "cerc" rosu (eritem), mergi la dermatolog sa se uite ce e acolo.
Sau daca nu poti dormi noaptea de grija aia poti sa mergi si acum, insa cel mai probabil nu ai nimic.

| edy2313 explică (pentru CuriousStuff):

Nu a rupt-o de tot. Mi-a zis mama doar ca a atins-o putin. Dar cand am dat cu degetul a curs putin sange

| CuriousStuff a răspuns (pentru edy2313):

Mie de fiecare data cand merg la frizer imi ciupeste o alunita pe care o am pe gat si nu am patit nimic (inca). Dar cum am zis, merita sa o ti putin sub observatie.