| Dontu_Monalisa_1995 a întrebat:

Am fost diagnosticata de traumatism senzitiv interpretativ si am petrecut o noapte in spitalul de neurologie, la spital mi-au zis ca sunt schizofrenica si am fost dusa acolo de catre mama deoarece am avut 3 ile un vis cum ca as fi violata cu o seringa de 2 persoane pe care le cunosc adica le cunosc doar numele nimic mai mult despre ele si parea real si am vrut sa schimbe yala de la casa sa fiu mai in siguranta si psihiatrul a zis ca din cauza lipsei de relatii intime, apoi ca as fi schizofrenica pentru ca am crezut ca imi asculta telefonul niste colegi pentru ca stiu foarte multe ucruri despre mine si mama mi-a zis ca un cole de al ei ca se pote asculta telefonul dar dupa aia mi-am dat singura seama ca n-ar cum a fie adevarat dupa care nu mai sunt eu am foat batuta la scoala de un coleg dintr-un motiv absurd si acum mie foate frica ma gandesc mereu ca nu am loc de munca dar am vazut o gramada de locuride munca dar nici nu caut ci ur si simplu mi plang de mila pentru ca am scoala asta care e foarte grea, si inainte ascultam mzica dansam pictam citeam acum nu mai fac nimic din toate astea nu inteleg de ce nu mai am vitalitatea pr care o aveam inainte nu am nciun prietenu am la cine sa ma confesez nu am cum sa imi fac si am avut 3 luni cosmaruri in fiecare noapte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

As vrea sa vorbesc cu tine, esti un caz special pentru tine, vreau sa pastram legatura daca doresti?

5 răspunsuri:
| Dontu_Monalisa_1995 explică (pentru RAY):

Ok

Da,vreau,cum?

Da vreau, cum?

| RAY a răspuns (pentru Dontu_Monalisa_1995):

Putem comunica prin mesaje daca doresti

| zaratu a răspuns:

Si eu am patit cam ce ai patit tu daca vrei sa vb iti las fb meu zaratu catalin si te-as putea ajuta