"doar cartofi fierti paine prajita ceai si apa"
?!?
unde DRACU' ai gasit tu "dieta" asta?!?
ai nevoie LA GREU de legume si fructe, adica vitamine minerale
paine si cartofi in plus pot sa ingrase!
in plus veganii au o dieta foarte bogata, altfel TREBUIE si niste produse animale, lactate, oua, chiar putina carne de preferat peste sau pui, DAR CEVA CARNE!
Dar putea sa fie urticarie cronica făcut pe sistem nervos sau autoimun poate fi de la emoții, stres, supărări cred că niște antidepresive te-ar ajuta daca e declanșată pe fond nervos ar mai ameliora puțin alergia.incearca din răsputeri să nu te scarpini.s-ar putea chiar la glanda tiroida sa ai probleme ...trebuie sa nu te enervezi să încerci să fi cat se poate de calma chiar daca e greu acest lucru. unii medici mai dau uneori și diagnosticuri greșite poate fi și prurigo nu se știe 100% boala devina cronica netratata din păcate și de scăpa foarte greu uneori durează toată viața.
Nu am galme nu nimic, decat niste venisoare rosii si nu sunt vergeturi, nu ma mananc nu nimic.Adevarul e ca ma gandesc si ma uit des. Dar vad ca nu trece deloc
Nu stiu ce problema ai, e posibil sa nu ai voie
insa NU exista sa mananci numai paine si cartofi, daca un doctor real ti-a spus asta, poti sa ii faci reclamatie... NO SHlT! urticaria aia aproape sigur ca din cauza asta e, si daca continui cu "dieta" asta IN MOD SIGUR V-A FI MAI RAU!
Da urticaria care e in poze pe google, nu se aseamana deloc cu ce am eu. Eu am niste venisoare rosii atat, apar dispar, dar nu de tot
Trebuie sa mergi la un dermatolog nu la medicul de familie și facă ai fost deja la un dermatolog nu ar strica sa mergi și la al doilea așa îți dă tratament pentru alta boala alergica și nu faci nimic, timp pierdut și boala devine cronica.nu te juca cu urticaria trateazo foarte serios.
Nu neaparat, doar se inrosesc o idee mai tare, apoi revin la normal
Dai scroll mai in jos e un tip care are stufoasă la subraț
Https://www.dermaclub.it/wp-content/uploads/2019/02/Orticaria-6.jpg
Niste dungi subtiri rosii putin, cam un cm daca nu mai mici.
Https://images.app.goo.gl/fYiUKKrqBw1kXkKX9
Cam cum are asta pe nas, dar nu sunt asa rosii, si mai mici subtiri. Si mi se ia pielea de pe corp. Dar probabil ca m-am spalat cateva saptamani cu sapun din sulf si crema si nu m-am hidratat.
Uite asa am
https://imageshack.us/my/images
E o poza cu pantaloni gri? Se vede sper
Nu mă lăsa trebuie sa îmi fac cont of sunt dezamagit nu te am putut ajuta
Ai putea pe watssapp să îmi trimiți îți faci poza și îmi trimiți acolo
Nu ma lasa mama sa am, sunt pe calculatorul ei încearcă cu Facebook sa ta conectezi...
Nu intelegi deloc problema
eu am tunat si fulgerat intr-o directie
tu ai ignorat TOTAL directia respectiva si te-ai legat de un aspect care e TOTAL NEIMPORTANT
hai sa mai incerc odata
NU CONTEAZA ABSOLUT DELOC CE AI TU PE, PIELE!
pentru ca
ESTE ABSOLUT EVIDENT CA A APARUT DIN CAUZA NUTRITIEI ***TOTAL GRESITE***
deci, mergi la doctor sa iti rezolvi problema de piele si incearca sa te hranesti sanatos, iar daca ai dubii poti sa mergi chiar la un doctor nutritionist