| Amgelo a întrebat:

Am fost la ortopedie si i-am zis ca ma doare in zona inghinalului si ca imi tot pusca in fiecare zi inghinalii, el m-a trimis la rmn cu diagnosticul coxartroza. Dupa ce am facut rmn imi zice ca nu e nimic anormal chiar daca eu din cate am citit am aceleasi simptome ca si la coxartroza poate fi de la medic sa nu fi citit bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Antrenorul poate sa mai astepte, sanatatea e pe primul plan. Daca medicul a zis ca nu ai coxartroza cel mai probabil nu ai, dar daca ai anumite simptome trebuie totusi pus un alt diagnostic. Pana nu primesti parerea unui medic eu zic ori sa o lasi mai usor cu sportul ori sa te opresti de tot.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce stil de intrebare este asta? Nici o intrebare bună nu esti in stare sa pui? Ce inseamnă expresia pușcă inghinalii? Ce esti pe curent electric si se ard sigurantele? Si daca medicul a zis in urma analizei la care te a supus, că ai coxartroză, el stie cel mai bine nu tu, daca nu i ti convine explicatia domnului sau doamnei doctor, mergi la alt doctor, esti liber sa ti faci analize si investigatii unde vrei, si la oase se fac radiografii, Rmn se face la cap, nu cumva pușcă si capul?

| Amgelo explică (pentru CristiDinBucuresti):

Frate deci ortopedu zice ca el crede ca e coxartroza eu pana maine la 3 trebuie sa aflu raspunsu sigur ca sa stiu ce sa ii spun la antrenor daca mai pot continua cu sportu sau nu el trebuie sa stie repede ca sa stie sa ma inlocuiasca sau nu ortopedu zice una la rmn nu se vede nimic anormal si cand ma uit pe net la simptome la coxartroza e exact ce am eu dau eu fara rezultatu ala nu pot dovedi nimic daca nu dovedesc o sa zica ca ma trag pe fund de la fotbal

| Amgelo explică (pentru CristiDinBucuresti):

Ortopedu zice ca el crede ca am coxartroza si pe rmn nu se vede nimic anormal m-am uitat pe net la simptome la coxartroza si ii exact ce am eu da daca nu se vede nu pot sa le demonstrez nimic si daca nu le demonstrez o sa zica ca ma trag pe fund sa nu mai fac fotbal si raspunsu trebuie sa il dau pana maine la 3 la antrenor

| CuriousStuff a răspuns:

Uite ce am inteles eu din ce ai scris tu: Ai avut o problema, ai fost cu ea la medic, medicul ti-a pus un diagnostic (pentru ca aveai anumite simptome) si te-a trimis cu el pentru mai multe investigatii, dupa investigatii diagnosticul s-a infirmat si de fapt tu nu ai acea boala... Asa ca nu stiu ce e greu de inteles.
Poti sa mergi sa ceri o a doua parere unui alt medic daca crezi ca primului medic i-a scapat ceva.

| Amgelo explică (pentru CuriousStuff):

Inteleg ce zici tu da eu azi la 3 trebuie sa dau raspunsu antrenorului si se poate sa nu se vada coxartroza la rmn? ca jur ca innebunesc