| Instagrama a întrebat:

Am fost la un dermatolog renumit la noi si mi a dat de data aceasta erifluid, doxicilina si brevoxyl. Oare o sa si faca >efectul? pe un obraz mi au iesit mai multe sad m am saturat! a incercat cineva solutia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Instagrama explică:

M am dat cu erifluid si mi s au inrosit asa.

| PamfleticaTotHellenne a răspuns:

Buna. Eu am avut doar Erifluid. Da, isi va face efectul (spun doar de Erifluid pentru ca doar p-asta l-am incercat). Numai ca, ar trebui sa nu te mai dai cu fond de ten o perioada plus de asta, mai putine prajeli si carne rosie, suc acidulat. Mie asta mi-a recomandat dermatologul.

| Instagrama explică (pentru PamfleticaTotHellenne):

Sper sa si faca efectul ca nu mai pot! in cat timp s-a vazut ceva rezultate la tine? mersi

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru Instagrama):

Cam in 2 saptamani. In timpul asta, cum ti-am mai zis, sa mai reduci din prajeli, dulciuri si sucuri cu acid.

Ok,MERSI MULT! :*

| PamfleticaTotHellenne a răspuns (pentru Instagrama):

Cu mare placere. Craciun fericit alaturi de cei dragi! :*

Multumesc la fel~:*