Cel mai bine sa consulți un medic, ba chiar urgent. Poate fi ceva minuscul sau poate fi ceva grav. In copilărie, îmi amintesc cum bunicul meu a fost mușcat de către un câine fără stăpân in timp ce venea sa ma ia de la scoala. I-am dezinfectat rana cu spirt și betadina zilnic pana aceasta s-a vindecat. Nu a întâmpinat greutăți, însă depinde și de gravitatea mușcăturii. Ați încercat sa mai dezinfectanți rana si acasa?
Nu e de joacă atunci când vine vorba de așa ceva, iar medicul este singurul în măsură să îți spună dacă s-a agravat sau nu. Posibil să nu fie nimic, dar nu poți știi sigur până nu mergi la control. Nu-i de stat acasă
Cainii si pisicile au niste bacterii in gura.
Cand te musca ti le introduc in sange.
Nu ti-a dat reteta sa iei 7-10 zile antibiotic?
Ia niste antiinflamatoare si tu sa te mai lase durerea: Nurofen, Aulin, Ketonal.
Vezi cum te simti dupa ce iei 2-3 zile.
Cum arata tesutul de langa muscatura? S-a format un cerculet rosu de cativa cm diametru?
Da am dezinfectat zona cu ceva spray pe care mi la prescris medicul și am luat antibiotic dimineața și seara
Esti funny daca tu consideri ca a avea saliva cuiva animal sau om in circulatia sanguina= antiseptic.
Mai informeaza-te putin pe la vet.
Separat ca ai presupus ca sunt sanatosi cainii desi orice proprietar care are >1caine nu il vaccineaza anual si deparazitat extern lunar nici atat )
Vizite la vet si examen coproparazitologic la 6luni nici atat
Este normal sa doara. Nu este un traumatism usor.
Eu ador animalele, am 2 caini si o pisica,
Insa daca mi s ar intampla ce ti s-a intamplat tie, eutanasie in secunda doi.
Multa sanatate.