| Priap a întrebat:

Am fost racit acum mai mult de 1 luna si de atunci nu ma mai lasa, la inceput am luat antibiotic dumox de500mg dar nu a trecut, am fost la medicul de familie si mi-a dat injectii ampicilina cu gentamicina, am terminat injectiile dar tot nu a trecut, simptomele sunt: stare de moleseala de 1 luna la fel si febra mica intre 37-37, 8, numai stiu ce sa fac, oare am ceva la plamani? ca uneori ma doare spatele in dreapta sus. Ce sfat imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Florentina9210 a răspuns:

E posibil sa ai pneumonie. Ai grija ca nu e de joaca cu asta.
Mai bine mergi la spital, te internezi o saptamana si cu tratamentul adecvat, te vei face bine.

| Priap explică (pentru Florentina9210):

Multumesc mult

| Florentina9210 a răspuns (pentru Priap):

Cu drag!

| darrio2007 a răspuns:

Daca aveai pneumonie iti trecea cu injectiile.Sa nu fie ceva mai grav la plamani.Mie mi-a trecut cu Augmentin pastile (antibiotic).In 7 zile. Dupa ce incercasem pastile de raceala.Mergi la un control amanuntit.

| Priap explică (pentru darrio2007):

Maine merg sa imi fac raze, sper sa nu fie nimic grav

| darrio2007 a răspuns (pentru Priap):

Si eu sper.Succes! Sa-mi spui, daca vrei, care este problema.Cand vei avea rezultatul la raze.

| Priap explică (pentru darrio2007):

Normal, si daca ma interneaza numa sa imi treaca, sa nu fie foarte foarte grav