| lukatol a întrebat:

Am gatit niste pui care avea un miros ceva ciudatel. Ce mi se va intampla? Nu avea culoare schimbata sau sa fie lipicios si mirosul nu era puternic dar tot il simt pe maini dupa ce le-am spalat de vreo 4 ori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Ionut2025Tz a răspuns:

Pentru siguranta renunta la a mai consuma puiul respectiv. Chiar daca prin tratare termica omori marea majoritate a bacteriilor de la suprafata/ din interiorul carnii, exista riscul ca o parte din ele sa reziste si sa iti provoce niste probleme de sanatate deloc de neglijat.
Asa si eu cand desfund sifonul de la chiuveta, chiar daca ma spal pe maini de 4 ori dupa operatie, tot mai simt pe maini mirosul bacteriilor acumulate in sifon si tubulatura de evacuare a apei uzate.