Nu ..esti foatre bine asa
oricum nu greutatea conteaza ci cum arati( de exemplu e posibl sa ai oase mari si astfel ai si greutatea mai mare, dar de fapt arati bine )
funda? ^.^
Ceee? 1.80 si 55 Kg? Glumesti? Si cica sa mai si slabesti.Mai degraba sa te ingrasi ca la 1.80 ar trebui sa ai cel mult 70 Kg.Doar eu am 1.85 si 70 Kg!
Greutate de viespe; mai pune vreo 5-6 kilograme pe tine, ca nu e rau sa fii adeptul greutatii cu 20 mai mica decat inaltimea, da' tu esti putin prea slaba.
Da ar trebui sa mai slabesti vreo 20 de Kg ca sa devii o anorexica originala
Eu am 1.65 si 55 de kg ( ceea ce e perfect 65-10 = 55 ) Deci, ce crezi? Ar trebui sa te mai ingrasi sau nu?
Lol! eu am 1, 61 si 46 de kg! crezi ca ar trebui sa ma mai ingras? ...acum serios... sunt prea slaba xD
Daca tu te vezi grasa probabil esti anorexica, ai greutate de anorexica in orice caz
in mod normal daca vrei corp de model ar trebui sa ai 60 kg, daca vrei greutate normala in termeni medicali ar trebui sa ai 70 kg
un fotomodel la 1.80 are 60 kg, intereseaza-te sa vezi ca am dreptate
de ex la 1.75 are 55 kg
Sfinte sisoela inaltimea ta maximul e de 70 kg
stai linistita si nu te baga la dietanu trebuie sa ajungi ca fetele alea obsedate care se cantaresc inainte si dupa fiecare miscare, ba chiar ai putea sa mai pui putin mai multe kg
pa pa ``
Buna dupa parerea mea ar cam trebui sa te mai ingrasiMacar cu vreo 5-10 kg.
Numai bine.
Da ce is dragute fetele inalte dar sper sa nu mai cresti sa ramai asa
Multumesc :*, si eu sper la fel avand in vedere ca nici 15 ani nu am implinit x_x
Da stii e tare ca eu is baiat am 17 ani si nu am 1.80 da tu ai da cresc eu ca baietii sunt mai inceti
aveam unele complexe din cauza vergeturilor si a celulitei,, si am crezut ca e un motiv de ingrijorare la adresa greutatii mele
Sti ce ii aia anorexica? Ce tot vorbesti? Anorexia e o boala psihicain categoria tulburărilor de alimentare, caracterizată printr-o reducere anormală a greutății corpului și printr-o deformare a imaginii propriului corp cu teama prevalentă, persistentă, de îngrășare...Tot vorbiti de anorexie si nu sti ce-i aia.
Eu am 1.80 si 65 de kg si sunt ok, mai slaba de atat nu mi-as dori
Ginosaurus întreabă:
Nr1One întreabă: