| MaryMaria333 a întrebat:

Am inaltimea in cam 1.65 si 56 kg. Ma cred A DRACULUI DE SLABA! angry +slabesc f usor, mananc mult, consistent ca un cosas dar de pus pun pe mine extrem de greu, cu chiu cu vai 1 kg. Ar trebui sa le pun mai usor, nu e normal asa!
Voi ce ziceti, e bun sa am atatea kg la inaltimea mea? Ce imi recomandati, avand in vedere situatia mea dificila si neobisnuita, sa ma mai ingras? Haideti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
104 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Așa este. Pai ea in comparație cu mine nu mănâncă deloc mult.erau zile când eram foarte depresiv și mancam o pâine întreaga și dulciuri la greu. deci daca ar manca cat mănânc eu sigur sar ingrasa. Nu e deloc sănătos să mănânci mult mai ales mult și prost fiindcă de odată de te miri daca urci câteva etaje de ce ești varza mai bine slab e mai sănătos.

| MaryMaria333 explică (pentru anonim_4396):

Nahh si in poza ailanta eram tot asa... numa era veche cam de vreo 2 sapt vs asta ii una recenta de acum. Posibil sa ma fi ingrasat dar numai la fata.

| Mosotti a răspuns (pentru MaryMaria333):

Da, mai bine stai asa ca esti okey. Evident, faci cum doresti, dar oricum mananci cat arzi deocamdata. De aia te mentii si nu iei.

Mha, cat imi pica bine si mie. Acum 2 ani mancam ca sparta da tot nu s'a pus nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MaryMaria333):

Veche de 2 săpt laughing Nice joke happy
Nu-i problema de război laughing ești ok.

anonim_4396

Poate că mâncai mult da făceai și puțin mai multă mișcare ...acum sedendarismul e in trend mai ceva ca virusul vulpița și față de horse

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da cum? Mie imi zici? Eu mancam cate doua paini de 700 g cu 600 g Nutela adica un borcan jumate, cam 5000 Kcalorii in loc de 3000 cat ardeam la sala, si tot ma ingrasan, 2300 ar fara sala.
Am luat si 8 kile intr-o luna.

Acu mananc frecvent paine cu Nutela care are cam 2300-2400 Kcal masa aia, sa zic cam 4 chifle cu un 200-240 g Nutela. Plus altceva peste zi. Noroc ca reusesc sa am 1200-1400 cateva zile si mai scad, altfel era nenorocire.
Sau paine cu doua borcane de dulceata, ori 1-2 cozonaci de 450 g din aia Boromir cu ciocolata, doamne...
Doamne fereste.

| MaryMaria333 explică (pentru Mosotti):

Aha, si miscare nu prea fac! In afara de fast-food( ca nu am bani sa dau toata ziua pe acol, pot sa imi fac de'alea si acas) ce imi recomanzi sa pun cat mai repede?
Ca na, nici sa mananc mai mult decat necesar si sa mi se faca rau dup'aia, mai bine ceva putin si consistent.

anonim_4396

laughing) vezi că peste câțiva ani deodata te trezești sa te chinui sa îți legi șireturile laughing

Da, ma. De ce crezi ca am luat'o de acolo? Ca era deja fumata. Am pus una mai fresh laughing

Nu'i stress ca il ajutam noi laughing

| Mosotti a răspuns (pentru MaryMaria333):

Pai putin si consistent sunt dulciurile! Ciocolata, bomboane, prajituri, asa amandine ca alea-s mai calorice asa, eclere cu ciocolata.
De ex daca mananci intr-o zi patru prajituri de 250 g una, e doar un exemplu, pui un 4 kg lunar.
Dar daca si astea le mananci in cantitati f mici, normal ca nu pui.
Recordu la mine a fost intr-o zi cand am mancat doua platouri de placinta cu mere deci cam 16 felii triunghiulare, deci 2, 4 Kg, plus o paine de 700 g cu un borcan de Nutela de 400 g cam, hahahaaa.

Tu mananca cat stii tu mai bine, ca te dai naiba peste cap altfel. Teoria e sa mananci mai multe kcal decat arzi, daca arzi 2200, sa mananci 3000-3200, asa la general zic, nici nu cont ce se mananca.

anonim_4396

Dar și name ul ți l-ai schimbat happy și uite cum TPU devine noul" Facebook "
De când am cont uneori și uit că am Facebook instalat

Pai nu ca ma cantaresc f des, deocamdata am scazut. Nu ma pot trezi deodata, ca vad trendul.
Asta era prin 2010-2012 cu painile.
11000 kcal a fost recordul intr-o zi.

Alta zi 9500, am mancat cinci cozonaci de 450 g odata! Sunt categoria grea, ce pana mea.
Dar pentru ca aveam media de 3000, in final ma mentineam la 60 Kg la 1, 7 m, ca mai faceam si foamea dupa aia.
Aia cu 5000 a fost doar o saptamana si am luat 2 Kg cu sala cu tot, ca aveam cam 2000 pe zi in plus.

| aXy99 a răspuns:

Mie nu mi se pare ca esti asa de slaba.

anonim_4396

Da de ce simțeai să mănânci așa de mult? laughing Din cauza depresiei? happy

anonim_4396

Am văzut la i cofetărie că au apărut și eclere cu vișine laughing erau amazing de bune da mai micuțe puținel decât cele cu cioco

Mhm. Mi l'am schimbat ca am in minte n idei, asa imaginatie bogata am ))
Voi puteti sa imi spuneti ori Andra numele real ori nickname-ul de aicea. Si daa, intr'adevar, chiar ii un pui de Facebook TPU asta.

anonim_4396

Ok cumetre happy

| MaryMaria333 explică (pentru aXy99):

Burta o am maricica, dar mainile si picioarele is mai subtiri. Vreau sa corespunda cu burta, asa ar fi mult mai fain si proportionat.

Hehe happy

anonim_4396

Ar trebui sa te faci vloger sa te apuci și tu de mukbang sau cum se spune laughing

anonim_4396

Ahaha ești criminal laughing

| aXy99 a răspuns (pentru MaryMaria333):

Nu mai bine ar corespunde burta cu membrele?

Phuaaai as arata mai rau ca o scandura, ma jur. Ca s'asa is inalta.

| aXy99 a răspuns (pentru MaryMaria333):

Si crezi ca burta arata bine?

Sincer ar fi mai frumos cu putina burtica, sa am forma, dar nici exagerat ca o gravida, nu vreau sa fiu intinsa ca hartia.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Pare o greutate ok, contează și cum ești construită. Eu am reușit să pun în câteva luni 4 kg, dar foarte greu și nu recomand metoda mea. Am mâncat minim 300 de grame de chipsuri pe zi, un borcan de nutella la 2 zile, tot felul de dulciuri și torturi de înghețată, pizza zilnic, shaorma des, multe fructe, asta pe lângă mâncare. Eu oricum mâncam prostii multe, dar o perioadă am exagerat rău și, în sfârșit, m-am îngrășat că aveam aceeași greutate din 2017 când slăbisem de stres o perioadă și nu-mi mai revenisem de atunci, deci nu-mi pare rău și nu pare să-mi fi afectat sănătatea momentan, dar tot nu recomand laughing. Consumi pâine? Un prieten a slăbit renunțând doar la pâine, o merge și invers.

| Mosotti a răspuns (pentru supadeceapa):

In cateva luni 4 kile mai? Pfuai de mine, inseamna ca nu mancai cum trebuie.
Ia sa vedem noi:
1 - Juma de borcan de Nutela de 400 g aveai 1100 Kcal/zi
2 - 300 g Chipsuri aveai 1100 Kcal/zi
Mai trebuia inca 2-300 ca sa mananci cat ardeai.

Daca ai zis 4 Kg in cateva luni, hai sa zicem ca ai luat minim 2 Kg lunar, asta inseamna ca ai mancat doar 470-500 Kcal/zi in plus.
Daca ai luat 4 kile in 3 luni, ai avut 320 Kcal in plus adica 110 g paine.
Deci n-ai mancat asa mult cum zici caloric.

Iar arderile daca nu ai hipertiroidism si asimilezi tot, sunt cam aceleasi la o persoana de aceiasi varsta, inaltime, sex si greutate, pentru ca la acelasi randament nu ai cum consuma prea diferit fata de celalalt, ca omu e o masina cu minim pierderi.
Iar cu asimilatul tot se verifica, fecalele se iau, se pune oxygen lichid peste si se da foc, daca ia foc inseamna ca mda, omu ala nu asimileaza tot, daca nu ia foc, e clar ca sunt doar deseuri si atunci asimileaza tot.
Deci se verifica..nu asa! Ca daca ia foc inseamna ca Kcal exista multe acolo adica din ce a mancat, in mod normal la un 3300 Kcal consumate, daca ai 3 Kcal in acele fecale, pe testate.

Nu stiu cum se face ca aia pe care i-am asistat eu cand faceam sala, le-am onorat comanda, au zis "vreau 3 kile in 3 sapt, sau 4 Kile in 5 sapt", si s-a rezolvat. Tot asa "nuuu ma ingras eu... orice mananc". Si femei si barbati.
Unii au pierdut si pariu.
Evident ca nu mancau inainte cum ziceau.
Laborator saptamanal, glicemie, rezistenta la insulina, nu ma puteau pacali.

Asa ca de la cepisoara s-ar putea sa devii cepisoi la o adica si repede nu in cateva luni! Haha...

De depresie de nedepresie, de nesanatos la cap ce sunt mancam asa, eu cre ca nici nu stiu ce inseamna sa fi sanatos la bibiloi, pe bune, mananc de parca-s venit din stepa aia rusiei cu razboi de un an de zile, bag in mine frate, nemancat mai sunt!
Ca si acum, dar mai putin ca inainte totusi.
La mine erau 1-2-3 paini, nu 1-2-3 felii.
La cofertarie ceream 2 placinte cu mere, aia venise cu doua triunghiuri, eu "NU doamna, doua platoruri adica cate 8 felii unu, la asta ma refer".

Nu stiu ce dracu depresie ca, cand aveam asa o stare mai urata urcam starea cu mancat, cand eram f bine mancam de bine ce-mi era zicand "aa pai hai inca o placere ca nu strica", deci cum o dadeai, tot una era.

Aoleu cu visine mor, nu stiu ce eclere dar nu am auzit eclere cu visine, e la Mega un strudel din ala cu visine de 400 g de pus la cuptor, n-am testat dar ma gandesc acolo.

Insa oricum am zis, pare ca mancam f mult, dar media era in asa fel incat sa nu ma ingras, ca asta si cei de aici si altii nu iau in calcul, media calorica pe zi, nu cat au mancat de 3 ori la rand.
Daca mancam acum 7500, maine mancam 60 poimaine 650 si deja era media 2800, arzand 3000 cu sala, nu ma ingrasam.
Dar dupa aia m-am ingrasat cand nu am mai avut media buna! De la 59 la 90.