Sincer mie nu mi pari slaba... Fetele mereu vor sa fie slăbuțe nu știu de ce ai vrea sa fi grasa
Bine spus mai bine vorbești din fapte decat din alte resurse faptele spun totul. Da pai e ușor să dai sfaturi Titu știm să dam sfaturi cu teoria o dam bine practica ne omoara ei dau sfaturi când de fapt unii din ei nici nu le aplica deși ar cam fi cazul. Așa e omul până nu e pățit nu se astâmpăra (romanul. )
La inaltimea de 1.65 greutatea maxima trebuei sa fie 1. 55kg
Daca te compari cu obezii, probabil ca te vezi teribil de slaba, cand tu esti de fapt 1 kg peste greutatea normala, conform standardelor de inaltime si greutate.
Orice ai zice si oricine ar zice, ea oricum tot impresia aia despre ea are si trebuie sa-i dam solutii, i-am dat eu solutia cum poate sa ajunga cum doreste, dupa care scoate surplusul si se mentine, i-am dat mai multe variante echivalente.
Normal. Adev e ca la depresie daca trat e bun, nu trebuie sa faci nimic in mor deosebit, iti vezi de viata de pana atunci, lento simti de la sine ca motoarele o iau la ture, si incepi de la sine sa faci ce trebuie, deci pica din start terapia cognitiv-tembelica, si asa mai departe, de parca tu nu stii ca nu e bine sa nu ai chef de nimic, si ca nu e bine sa stai pe axa aia, ca nu e normala gandirea din depresie.
Aaa, ca-s idioti care nu stiu si trebuie sa li se spuna pe 150 lei ora, e altceva.
Se schimba de la sine si gandirea despre tot, incepi sa vezi viata frumoasa, apare optimismul, deci toate astea apar automat cu remedierea depresiei si anxietatii, a te forta contra, e o tembelie, te chinuie si daca nu ai si afectul aferent care sa te impinga la alea adica sa simti din tine ca vrei, ca poti, e un iad sa faci mecanic, si nu rezolva nimic.
Gandirea eronata nu vine ca e omu prost, ca sa o remedieze la psiholog, sa-si schimbe modelele de gandire, vine odata cu boala, si dispare odata cu ea.
Daca le face la psiholog nu are depresie, avea doar erori de gandire si alea da, nu sunt de tratament. EI nu despart problema psihologice de cele psihiatrice, aici e marea buba.
Si ce zic eu, se poate proba, ca daca la mine e asa, majoritatea au genetica umana cam la fel.
Pui benzina in masina o ia, nu pui, n-o ia, si vezi asta clar, cam asa e, in cazu asta neurotransmitatorii in creier.
La aia de nu le e bine, nu au trat potrivit, sunt rezistenti la trat si nu s-a testat ce se putea, dar nu ca nu e de tratat.
Nu, am undeva la 1.86, 5-1, 87. Sa nu crezi ca daca esti inalt ai automat talia mai subtire, asta e o iluzie, de regula e fix invers.
Lapte de vaca de la particulari cu biscuiti petit beure pusi cand e caldut dimineata 1 litru dupa 1 luna se va vedea rezultatul eu nu ma mai pot apleca sa ma incalt ))
Ha...ha..ha... este o pareare total eroanta!
La 1.65m trebuie sa ai 50-55kg.
Eu cred ca esti de fapt, cam plinuta, fiind deja peste limita maxima a normalului.
Da dar am maini subtiri si le vreau pe alea mai groase. Nu ma astept eu la muschi, vreau grasime, sa fie putin mai plinute.
Pune mana si fa sport, ca asa cresc muschii la maini si picioare.
ca esti de altfel destul de grasuta, la 56kg.
Daca fata asa vrea, aia e, nu conteaza ce gandim noi. Daca vrea sa puna, sa puna, asta este. Daca va pune pe maini, se va ingrasa mai tare in celelalte parti si nu e okey.
50 kile e prea slabanoaga draga, nici asa. La 1.65 sa aiba minim 55.
Si mie la figura mi se parea putin mai implinita decat trebuie.