| DonMecanico a întrebat:

Am inceput de ieri sa folosesc ' gelul ' de la plantuta aloe vera, deci azi, m-am dat pentru a-2-a oara, logic ca nu apar rezultate din primele zile. dar spuneti-mi si mie cam dupa cat timp ar trebui sa apara? thinking si de cate ori sa ma dau pe fata?, logic, e pentru pete si cosuri, ceea ce folosesc eu, ii rog pe cei care au folosit sau au idee, sa ma ajute raspunzandu-mi la ce-am intrebat, ofer funda, multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Da este foarte bine, păi de 2-3 ori pe zi trebuie să te dai happy decât dai atât n utrebuie să ții acolo sau ceva.

9 răspunsuri:
| Exorcista a răspuns:

Rezultatele apar cam in doua saptamani.
Nu uita de alimentatia echilibrata si multa hidratare.

| DonMecanico explică (pentru Exorcista):

OK deci voi avea rabdare, app tu ai folosit? ca sa te intrebare mai multe chestii, cand ma dau cu acel ' gel ' din aceea frunza, ma dau pe unde am problema, dar se usuca foarte repede pe fata gelul ala. adica intra foarte repede in piele este bine?happy si de cate ori sa ma fac pe zi.

| Azµre a răspuns:

2 săptămâni cam așa apar diferențele.

| DonMecanico explică (pentru Azµre):

Am inteles, dar sunt nelamurit si te voi intrebare aceeasi chestie, poate tu imi poti raspunde sad cand ma dau cu acel ' gel ' din aceea frunza, ma dau pe unde am problema, dar se usuca foarte repede pe fata gelul ala. adica intra foarte repede in piele este bine? si de cate ori sa ma fac pe zi si cat timp sa stau cu el pe fata, te rog raspunde-mi la ce te-am intrbt, iti voi oferii funda sad

Avand doar o planta aloe vera, rup in fiecare zi 2 frunzulite si ma voi face de 2 ori pe zi cu ele, sper sa fie bine, am inteles, sper sa ma tina 2 saptamani, poate pana atunci cheleste laughing

| Azµre a răspuns (pentru DonMecanico):

Apoi treci pe tinctură de propolis este foarte bună regenerează țesutul să vezi ce ten curat o să ai happy

Deci, mi-e mi-a ramas petele de la acnee pe fata si sa zic ca mai am 2-3 cosuri, folosesc timp de 2 saptamani cu aloe vera, si dupa sa ma dau doar cu tinctura de propolis? apropo eu am o tinctura de propolis lichida dar are ' alcool ' contine. e buna? thinking

| Azµre a răspuns (pentru DonMecanico):

Da e bună dai cu ea pe pete happy fie alternezi dai dimineața cu una seara cu alta happy

Am inteles, si ea de la tinctura de propolis, tot asa dupa 2 saptamani sa ma astept la rezultate nu? sau, mersi de raspunsuri