Da este foarte bine, păi de 2-3 ori pe zi trebuie să te dai decât dai atât n utrebuie să ții acolo sau ceva.
Rezultatele apar cam in doua saptamani.
Nu uita de alimentatia echilibrata si multa hidratare.
OK deci voi avea rabdare, app tu ai folosit? ca sa te intrebare mai multe chestii, cand ma dau cu acel ' gel ' din aceea frunza, ma dau pe unde am problema, dar se usuca foarte repede pe fata gelul ala. adica intra foarte repede in piele este bine? si de cate ori sa ma fac pe zi.
Am inteles, dar sunt nelamurit si te voi intrebare aceeasi chestie, poate tu imi poti raspunde cand ma dau cu acel ' gel ' din aceea frunza, ma dau pe unde am problema, dar se usuca foarte repede pe fata gelul ala. adica intra foarte repede in piele este bine? si de cate ori sa ma fac pe zi si cat timp sa stau cu el pe fata, te rog raspunde-mi la ce te-am intrbt, iti voi oferii funda
Avand doar o planta aloe vera, rup in fiecare zi 2 frunzulite si ma voi face de 2 ori pe zi cu ele, sper sa fie bine, am inteles, sper sa ma tina 2 saptamani, poate pana atunci cheleste
Apoi treci pe tinctură de propolis este foarte bună regenerează țesutul să vezi ce ten curat o să ai
Deci, mi-e mi-a ramas petele de la acnee pe fata si sa zic ca mai am 2-3 cosuri, folosesc timp de 2 saptamani cu aloe vera, si dupa sa ma dau doar cu tinctura de propolis? apropo eu am o tinctura de propolis lichida dar are ' alcool ' contine. e buna?
Da e bună dai cu ea pe pete fie alternezi dai dimineața cu una seara cu alta
Am inteles, si ea de la tinctura de propolis, tot asa dupa 2 saptamani sa ma astept la rezultate nu? sau, mersi de raspunsuri
Xerol întreabă: