Daca n-ai mai alergat pana acum sau ai stat mult in casa si acum ai iesit brusc afara sa alergi. poate de asta.
Sau nu ai destul calciu, mananca lactate!
Du-te la un doctor, el iti poate spune.Si daca te rog spune-ne ce varsta ai, cate kg si ce inaltime?
Stai linistit.Se pot intampla si din astea.Trebuie sa iei cate o pauza daca esti incepator( o data la 10 min)si continua iar uneori cand simti ca te dor maseaza le usor.Si eu am patit deci KEEP Calm ca asa e cu alergatul
Mi s-a intamplat si mie acum cateva zile sa am o ameteala d-asta si sa imi tremure picioarele fara sa le pot controla mi s-a spus ca e din cauza ca nu sunt hidratata... trebuie sa bei multe lichide pe caldura asta, mai ales ca ai depus si efort
Iti recomand sa iti formezi un regim alimentar complex, poate sa vizitezi un dietolog pentru asta. Tu ai un mare neajuns de proteine si lipide in organism. Plus la asta, daca ai de gand sa incepi sa alergi, n-o face deodata de dimineata, invata-te mai intai de seara, caci dimineata organismul nu dispune de un regim binedispus pentru alergat, plus la asta nu detine resursele necesare.Deci, proteine si lipide )) Bafta!
Esti cam slab, intelegi, organismul uman, ca si masinariile, au nevoie de combustibil, acest combustibil este lipidele. Ele se gasesc in fructoza din fructe si din unele legume, dulciuri. Cand se face abuz de lipide, organismul le transforma in grasime si le depoziteaza in tesuturile pielii, astfel apare grasimea