Parcă aveai contul suspendat pe TPU. Pentru a doua oară.
Cum se întâmplă minunea că tot revii?
Pe TPU zici ca e la balamuc, numai dilai sa mor eu, era unu mai devreme care el vrea domne sa se faca gardian la parnaie cu epilepsie.
Du-te ba si lasa-ne, stergeti contul si apuca-te de chestii serioase.
Este doar un troll care nu are ceva mai bun de facut cu viata lui. Melodia aceasta s-ar potrivi cel mai bine situatiei!;) https://www.youtube.com/......tps?/watch
Si eu aveam obsesia asta cand purtam aparat dentar. O sa te plictisesti cu timpul sa te speli ca disperatul.
Adică te speli de mai mult de două ori pe zi? Sau doar te gândești obsesiv la igiena orală?
Mă spăl de foarte multe ori pe dinți.
Nu le mai dati ma apa la moara astora, nu vezi ca are dunga rosie pe buletin?
Cu ce ți-am greșit ție personal? Ți-am făcut rău ție sau familiei tale de mă jignești?
Pur și simplu te sfătuiesc să te gândești că de două ori pe zi e suficient, mai ales dacă folosești și ață dentară + apă de gură.
Cum adică are dungă roșie pe buletin? Nu înțeleg expresia asta (prima dată o aud)...
Cand o sa te faci tu mai mare o sa intelegi.
Am 24 de ani.
Trist!
Nu mai e nevoie să-mi explici, am dat un search pe google și am găsit
Poate fi o tulburare obsesiv-compulsiva. Nu ar strica o vizita la psiholog/psihiatru.
Imi aduc aminte ca acum 4 ani,cand eram in carantina, eram obsedata sa ma spal pe maini,plus ca dupa ma dadeam si cu dezinfectant sau spirt pe maini, dar intr-o seara, dupa ce am venit de la baie, era si mama pe acolo si a zis ca sa nu ma mai spal, si asa pot spune ca am scapat de obsesia asta.