Adică te speli de mai mult de două ori pe zi? Sau doar te gândești obsesiv la igiena orală?
Pe TPU zici ca e la balamuc, numai dilai sa mor eu, era unu mai devreme care el vrea domne sa se faca gardian la parnaie cu epilepsie.
Du-te ba si lasa-ne, stergeti contul si apuca-te de chestii serioase.
Nu le mai dati ma apa la moara astora, nu vezi ca are dunga rosie pe buletin?
Si eu aveam obsesia asta cand purtam aparat dentar. O sa te plictisesti cu timpul sa te speli ca disperatul.
Cu ce ți-am greșit ție personal? Ți-am făcut rău ție sau familiei tale de mă jignești?
Pur și simplu te sfătuiesc să te gândești că de două ori pe zi e suficient, mai ales dacă folosești și ață dentară + apă de gură.
Cum adică are dungă roșie pe buletin? Nu înțeleg expresia asta (prima dată o aud)...
Parcă aveai contul suspendat pe TPU. Pentru a doua oară.
Cum se întâmplă minunea că tot revii?
Nu mai e nevoie să-mi explici, am dat un search pe google și am găsit
Este doar un troll care nu are ceva mai bun de facut cu viata lui. Melodia aceasta s-ar potrivi cel mai bine situatiei!;) https://www.youtube.com/......tps?/watch
Poate fi o tulburare obsesiv-compulsiva. Nu ar strica o vizita la psiholog/psihiatru.
Imi aduc aminte ca acum 4 ani,cand eram in carantina, eram obsedata sa ma spal pe maini,plus ca dupa ma dadeam si cu dezinfectant sau spirt pe maini, dar intr-o seara, dupa ce am venit de la baie, era si mama pe acolo si a zis ca sa nu ma mai spal, si asa pot spune ca am scapat de obsesia asta.