| 09Ioana09 a întrebat:

Am început sa iau anticonceptionale de curând si ma simt destul de rau. Greață, senzație de voma. Ce as putea faca ca să îmi treacă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Nu le mai lua si mergi la medic sa iti prescrie alte anticonceptionale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anticoncepționalele trebuiesc luate doar după ce ți se fac câteva analize și la prescrierea medicului.

| Donsavas a răspuns:

Continua sa le iei. Corpul vrea sa le elimine întocmai pentru ca opresc ovulația

| darrio2007 a răspuns:

Sa nu le mai iei. Le-ai luat fara o recomandare medicala.

| 09Ioana09 explică (pentru anonim_4396):

Le-am luat cu prescripție medicală. Mi s-a spus ca imi va fi rău în primele zile dar nu stiu ce sa fac sa ma simt mai bine

| 09Ioana09 explică (pentru darrio2007):

Le-am luat cu prescripție medicală primita de la medicul meu ginecolog

| darrio2007 a răspuns (pentru 09Ioana09):

Cu timpul, poate organismul se va obisnui cu ele.

| Adry05 a răspuns:

Du-te la medic și spune-i. Ar trebui să le iei până termini folia altfel o să ți se deregleze rău de tot ciclul. Dacă ai stările astea constant înseamnă că nu ți le suportă ficatu și trebuie ori să le schimbi ori să le oprești de tot. vorbește asta cu medicu