Discuta cu medicul care ti le-a prescris. Unele pastile de genul asta, procurate ilegal, contin amfetamine si sterozi si determina tulburari psihice. daca le-ai luat corect, la prescriptia medicului, dupa analize, cumparate din farmacie, nu ar trebui sa ai astfel de probleme
Oare ce sa faci? Se pare ca ti-au afectat si logica/IQ-ul pastilele alea. NU MAI LUA!
Nu prescrie medicul asa ceva, e gen supliment, la reactii adverse nu scrie ca provoaca asa ceva.
De unde le-ai cumparat? Suplimentele alimentare sunt foarte prost controlate, majoritatea lor nu sunt studiate deloc, producatorii nu cauta si nu stiu ce efecte adverse au, contin tot felule de substante netrecute pe prospect si sunt foarte periculoase. Nu se iau niciodata fara sa consulti un medic inainte, fiindca sunt foarte riscante, mai ales daca sunt cumparate din diferite magazinase sau de indivizi dubiosi (adica nici macar dintr-o farecie cu documente in ordine), pot declansa adevarate tragedii
Le-am luat de la instructoru meu de la sala, se ocupa cu chestii dubioase, dar a zis ca asa e normal.
E normal, fiindca ti-a vandut un preparat care contine amfetamine si steroizi si care probabil este ilegal. Opreste administrarea si mergi urgent la medic (in primele 24 de ore) pentru teste toxicologice.