| Ivooomdkdk a întrebat:

Am luat timp de o luna BIOsil (pastile cu colagen) pentru o piele mai frumoasa, par sănătos și unghii.

De 3 zile am terminat tratamentul și pielea arata groaznic, mi s-a lăsat și se văd ridurile șanțurilor nasogeniene și are un aspect tern, lipsit de fermitate. crying(
Care este explicația și cum remediez situația?
Pastilele costa 300 lei la farmacie și nu îmi permit sa dau mereu 300.
Ma așteptam chiar sa trateze pielea, nu doar pe moment. Problema este ca după ce am terminat pastilele pielea arata mult mai rau decât înainte sa iau tratamentul. De fapt, înainte nici nu arata rau, doar am vrut sa arate mai bine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

Cati ani ai?

| Drimmero a răspuns:

Ai vazut pe pielea ta (la propriu) cum realitatea nu se pupa cu reclamele, ala e rolul lor, sa te prosteasca pentru a cumpara, astia-s sarlatanii legali de pe piata farmaceutica si nu numai.
Ar fi trebuit sa te documentezi in primul rand de ce apar ridurile, cauzele sunt multe, factorii genetici sunt cei mai importanti, daca e pe linie genetica n-ai ce face indiferent de cate produse folosesti, odata cu varsta apar in mod normal la orice persoana, la unii mai devreme la altii mai tarziu in functie de geneticul fiecaruia si de cata grija a avut de pielea lui. Acum dacai ai 40 de ani si te miri ca ai riduri nu e ceva anormal, daca esti tanara inseamna ca si parintii tau ai avut riduri de tineri, daca fumezi, te expui mult la soare, folosesti machiaje in exces, nu bei apa multa atunci toti factorii astia se acumuleaza si iti formeaza ridurile. Singurul tratament care le estompeaza sunt injectiile cu botox.

| Cksihja a răspuns:

Ai încercat să tratezi o problemă care nu exista și ai creat o mare problemă, se pare că ai un exces de colagen care s-a depus în toate straturile pielii. Dacă ai cicatrici atunci știi că nu o să dispară cicatricea fiind o urmă de colagen. Nu poți lua pastile așa de capul tău că o poți păți, în cazul tău ai pățit-o.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Labe de pui, șoric de porc, piele de pui, costă 4-5 lei/kg. Sunt pline de colagen.

Răspuns utilizator avertizat
| Ivooomdkdk explică (pentru raMLesS):

23

| Ivooomdkdk explică (pentru Drimmero):

Scrie pe ele și sunt recomandate de medici ca se iau de la 21 de ani si nu mai devreme ca atunci imbatranesti

| Drimmero a răspuns (pentru Ivooomdkdk):

Mie imi da cu virgula cum o crema anti-riduri dupa folosire ti-a dat riduri, e efectiv comedie.

| raMLesS a răspuns (pentru Ivooomdkdk):

Esti fata/baiat? Cate kg ai si ce inaltime ai? La varsta asta nu ai nevoie de suplimente cu colagen pentru ca corpul tau produce destule, eu luam suplimente cu colagen cand alergam maratoane, dar in rest sunt inutile la fel ca 80% dintre suplimentele de pe piata.
Iti zic eu ce sa iei si ce sa faci ca sa intineresti, mai intai raspunde-mi la intrebare.

La 21 de ani sunt necesare suplimentele, deja apar ridurile și pielea lăsată. Pe Biosil scrie ca de la 21 trebuie sa începi, eu deja am 23

Te-am intrebat cate kg ai si ce inaltime ai si te doare-n banana...

1,66 și 57 kg, fata logic

| Drimmero a răspuns (pentru Ivooomdkdk):

Doar la unii apar ridurile de la 21 de ani, eu unul sunt trecut de mult de 21 de ani si am tenul ca in liceu cu 0 riduri si n-am folosit vreodata in viata mea creme anti-riduri, e genetic la mine, e anormal sa apara atunci, esti in apogeul tineretii iar pielea e plina de colagen si elasticitate, in general tine foarte mult de genetica si de stilul de viata dar daca ai un genetic bun si te hidratezi e suficient pentru un ten tanar. Bine....anatomic e si o diferenta intre barbati si femei, femeile imbratranesc ceva mai repede decat barbatii dar totusi pana la 30-35 de ani nici ele n-ar trebui sa aiba vreo problema de ten sanatoase fiind.

Ciudat daca iti apar riduri de la varsta asta... Pentru par frumos, unghii si chiar piele, recomand biotina si zincul.