| seoul a întrebat:

Am mai pus o data intrebarea dar sunt foarte stresata..maine merg la analize si vreau sa stiu daca in urina si sange este vreo sansa sa se vada ca fumez sau am inteles de la mama ca sunt analize specifice pt glanda nu mai stiu care oricum e localizata undeva in gat si imi e foarte frica...stiu ca trebuie sa faci analize speciale ca sa iasa in sange nicotina stiti cumva cum se numeste analiza aia

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Nu exista nicio astfel de analiza. Fumatul afecteaza alveolele pulmonare prin depunerea gudroanelor din fumul inhalat. De asemenea nicotina actioneaza asupra creierului deci nu apare in analizele de urina sau sange.

8 răspunsuri:
| hhhapciuuu a răspuns:

Fumatul nu modifica analizele de sangewinking stai linistita. vrea doar sa te sperie

| T0T a răspuns:

Nu afla. Dar o sa afle o data si o data...Fii sigura. Oricum fiecare raspunde de faptele lui. Daca nu afla parintii care te-ar oprii deoarece iti vor binele atunci organismul va avea de suferit.

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru T0T):

Ioi

| T0T a răspuns (pentru Anonima0000000000):

Chiar nu sunt de acord cu fumatul.

| Anonima0000000000 a răspuns (pentru T0T):

Nici eu nu-s de acord

| T0T a răspuns (pentru Anonima0000000000):

Bravo. Oricum presupun ca inca esti mica. Multe se schimba cu timpul...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar prin raze la plamani se pot observa ca esti fumator. Dar stai linistit o sa afle parintii cat de repede posibil, ca e complicat sa ascunzi ca esti fumator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna
sigur ca se poate vedea la analize pentru ca sangele nu mai este curat 100%.
O zi buna.