| Elyelyalexandra a întrebat:

Am mancat 4 felii de unt cu gem si paine expirat de o zi untul... Ce se poate intampla? Ce sa fac? Se poate intampla ceva? Am un stomac destul de puternic dupa mine. Va rog ajutati-ma crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Jigokunokishi a răspuns:

Nu pateti nimic. Daca n-ai simtit vreun gust foarte naspa atunci e ok. Am mancat ciocolata expirata de un an si n-am avut nici pe dracu laughing) Funda? big grin

| Demidol a răspuns:

Nu are nimic! Unt expirat de o zi? E ca si cum nu ar fi.

| Demidol a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Ciocolata veritabila cum se facea odata, nu are termen de expirare. Li se dadea soldatilor in ranita, ca sa aiba cand nu mai aveau mancare. Ciocolata de azi facuta doar din inlocuitori, da are termen de expirare. Depinde de care ai mancat.

| grAnonimH a răspuns:

Nu contează, șanse mici sa te doară puțin stomacul dar nu prea cred. Nu pățești nimic, am mâncat iaurt expirat de doua zile si era ca si cel neexpirat.

| Jigokunokishi a răspuns (pentru Demidol):

Eu am mancat din aceea din comert. Era, mi se pare, germana, dar tot din fabrica era si n-am patit nimic. Am consumat si iaurt, inghetata si tot felul de mancaruri expirate.

| RaphahellDamian09 a răspuns:

Looool normal ca nu patesti nimic ce ai? aia din africa mananca pamant si nu au nimic si tu plangi ca ai mancat unt expirat de o zi laughing)

| Demidol a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Daca era germana, sunt sanse mari sa fie naturala.

| AdelinaC a răspuns:

Nu patesti nimic