| Elelena65 a întrebat:

Am mâncat niște cartofi prăjiți și simt sucul gastric în gat și un gust amar. Ce pot face sa îmi treacă? Nu e prima data când îmi vine sucul gastric pe gât

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Ia un gaviscon sau un dicarbocalm. Daca vrei sa nu mai ai arsuri gastrice, ia omez sau controloc dimineata pe stomacul gol si nu mai ai treaba toata ziua indiferent ce mananci.

| Elelena65 explică (pentru siriusblack98):

Mulțumesc

| ReddY25 a răspuns:

Ai avut stări de vomă?

| Elelena65 explică (pentru ReddY25):

Nu am

| sierra1 a răspuns:

Lenuș mamă, lasă tu diagnosticele online făcute cu/de cizmari și alea-alea și du-te tu frumos la medic. Îi zice gastroenterolog. Nu de alta dar poate faci vreo complicație de toată bafta

| annonimaaaa555 a răspuns:

Hello. Eu iau gastrocalmin. Sau cărbune (de la farmacie)

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Sa schimbi alimentatia. Daca nici asa nu iti revii, nu sta degeaba si mergi la medic.Sunt foarte multi oameni care au boli digestive dar afla abia dupa ani de zile deoarece nu merg de la primele simptome

| Elelena65 explică (pentru IL0VEDINER0):

Am înțeles, dacă nu o să îmi treacă o să merg la medic. Mulțumesc