Dacă nu te poți abține de la cipsuri îți recomand sa îți iei tot de la lays cipsurile acelea coapte in cuptor. Sunt și mai gustoase și mai sănătoase.
Nu trebuie sa îți faci griji, kg nu se pun așa ușor, dacă nu faci excese și dacă încerci sa nu mănânci seara și faci și destul sport nici nu ai nevoie sa ții dieta, o sa îți poți tine greutatea sub control.
Punga aia de lays face cat tot ce ai mancat, nu tot spun eu aici vedeti de calorii, azi nu ai slabit deloc
Dar crezi ca am bagat 1 kg stiu ca se pot pune foarte rapid eu fac si sala dimineata 30 min si am facut la 17:30 tot 30 ca m-am speriat ca am bagat 2kg ))) DA sunt paranoic mi-a fost greu sa slabesc nu vreau sa revin de unde am plecat
Daca te dai pe salam, cipsuri degeaba mai tii dieta... o omleta merge daca puti putin ulei de masline cu 1-2 felii de paine cu seminte, covrigi simplu este ok, dar renunta la salam si cipsuri nu sunt bune de nimic, eu am 1 an si ceva de cand am renuntat la cipsuri de exemplu, daca imi este pofta ma abtin mai bine iau niste alune si am terminat
Ai bagat vreo 700 de calorii numa din lays plus mancarea 700 =1400 de calorii, nu inseamna 2 kg dar na
Dacă vrei sa slăbești eficient, folosește o aplicație precum Samsung Health. Îți va cere înălțimea, masa și altele. După, o sa poți sa vezi câte calorii arzi în medie pe zi, poți adaugă activități pe care le faci și o sa Îți numere caloriile are, poți adaugă mâncare. Dezavantaj: aplicația e în engleza