Trebuie sa identifici ce anume ti-a cauzat caderea nervoasa din trecut / starile actuale. Apoi vei avea de-a face cu una din doua situatii:
1. Situatia este rezolvabila, caz in care pui osul la treaba si iti invingi temerile
2. Situatia nu este rezolvabila, caz in care nu are rost sa iti faci griji, deoarece si daca te ingrijorezi si daca nu te ingrijorezi rezultatul va fi acelasi.
In orice caz, sunt sigur ca lucrurile isi vor reveni intr-un final si iti vei putea continua linistita viata. Numai bine!
Dacă te-ai jucat cu un suflet nevinovat și o inima curată cu adevărat. poți sa iei câte pastile vrei și sate duci la că-ți doctori vrei...
Ștefania nu vrei sa dormi la mine in brațe? Încearcă valeriana sublinguala,daca nu Trittico,o pastila jumate și adormi buștean in jumate de ora. Stai cat mai mult ziua în soare expusa asta îți va regla nivelul de melatonina, fa ceva sa adormi acum lasă TikTok-ul Oricum sa ști că ești foarte frumoasa, îți doresc mult succes cu TikTok-ul și câți mai mulți următori și cadouri.
De la overthink e cauza insomniei, moldoveanca frumoasa ce ești tu, sa îți tzuc eu gurița aia mica
Cu 2 ore înainte de somn nu mai sta pe smartphone sau la tv, citește o carte, sau fa in momentul ăla exerciții fizice, măcar 15 minute! Cere Trittico de la psihiatru, astea le poți lua pe termen îndelungat
Fa efort, dacă stai doar in casa e și normal ca energia conservată trebuie sa fie folosită într-un scop.
Eu personal cred că trebuie să găsești pe cineva care te poate iubii cu adevarat și să iți ofere afecțiune 24/7, evident să aveți și lucruri in comun.
Daca eram in locul tau ieseam la agatat dadeam de unu care mi-o dadea de ma zapacea si dupa ma culcam linistita .
Îți recomand Valeriana✅
O găsești în toate farmaciile
Înainte luam și eu valeriana când nu puteam să dorm noaptea, dar acum, cum am pus capul pe pernă iau somn în câteva minute ( asta pentru că sunt șofer și conduc nopțile?)
Imi pare tare rau pentru problemele tale, dar numai un psihiatru te poate ajuta.
ia-ti medicatia recomandata de medic si iesi zilnic afara, sa petreci 5-6 ore in aer liber.
Fa un sprot, alearga, fa orice sa intalnesti oameni, sa te bucuri de viata, ca sa poti scapa de anxietate.
Cum te putem ajuta? Cu ce să te ajutăm?
Ce faci în timpul zilei în stare de veghe influețează foarte mult modul în care îți petreci noaptea.
Poți să detailezi aici.
Ce faci efectiv, ce mănânci, minut cu minut?
Dar în timpul în care te strădui să dormi, care este starea ta de spirit? Veselă, îngrijorată. agitată? Cum este? Ce prelucrează atunci conștient ( căci ești trează) creierul tău, și de ce?
În 2020 ai căzut nervos? Ce legătură areaasta cu insomnia ta de acum?
Antidepresive, de ce? Unde ai presie și unde ai depresie?
Răspunde ca să te putem ajuta.
In primul rand, nu ai de ce sa te simti vinovata. Ca doar nu ai ales tu sa ai o cadere nervoasa (orice ar insemna asta). Sigur, tu acum poti sa cauti argumente ca sa sustii ca totusi e vina ta. Dar, nu este util sa faci asta. Pentru sanatatea ta psihica, stima ta de sine si controlul tau asupra vietii tale, ai nevoie sa scapi de vina, nu sa o justifici! Fii sigura ca nu ai tu cum sa fi mai rea decat ceilalti oameni.
Normal ca tu asta faceai, pentru ca esti barbat, dar o femeie are pudoare, nu poate sa se intinda in drum cu orice zdreanta, doar ca sa doarma trei ore, cum fac barbatii.
Salut, încearcă sa mergi la un doctor sau sa vorbesti cu familia/ prietenii sau cu oricine, dar mai detaliat de cat ai scris tu.
Da ma aia e aveti cate unu o gandire de te doare mintea. daca a zis ca e in depresie i-am zis o modalitatea de a iesi din ea...mentalitatea asta ca doar barbati se gandesc la sex e prosteasca.ce femeile nu se gandesc ele nu sunt oameni? Trezeste-te amice sunt mai multe cazuri sa gasesti barbati timizi decat femei pentru ca barbatii nu se culca cu oricine cum zici tu acolo tu ori esti fata ori esti un pr0st..de obicei barbatii nu aleg orice fata aleg o fata pe care o plac foarte mult si aproape mereu sunt respinsi de fata aia pentru ca le e rusine si habar n-au sa vorbeasca cu ea ca asa se intampla toti suntem buni la vorbit pana dam de fata aia care ne innebuneste ma intelegi? La femei in schimb ele nu trebuie sa faca mai nimic au pus o poza si deja primesc zeci de mesaje si refuza cu nonsalanta nici macar un seen nu primesti in schimb eu ca baiat de exemplu daca imi da mie mesaj o fata pe care n-o plac ii raspund frumos ca am pe cineva nu ca femeile care nici macar nu se streseaza sa se uite la mesaj.Deci asta iti arata tie ce timide sunt femeile .