Da si eu am uneori aceasta senzatie numai ca putin diferita.Acest lucru se datoreaza greutatilor, nemultumirilor si lucrurilor care nu ni se sunt pe plac si nu ne satisfac destul. Ne fac sa credem ( in subconstientul nostru) ca am vrea sa fim alta persoan, ca am vrea sa avem alta viata, una mai buna si fara neplaceri. Sper ca te-am ajutat :X funda?
Buna! Am mai auzit de senzatia asta si uneori o am si eu! Spre exemplu.eu satteam in pat si era liniste si am inceptut sa ma gandesc la ceva.am inchis ochii si mi-am ascultat respiratia si bataile inimii! cand am deschis ochii am simtit ca sunt mult mai sus, undeva aproape de tavan si ca, cad inapoi in pat! a fost o senzatie destul de puternica de parca as fi levitat! nici eu nu stiu ce a fost am mai incercat sa fac acelasi lucru si am simtit la fel la scoala cand mergand la tabla din fundul clasei am simtit ca am ajuns acolo in 1 secunda! cand i-am intrebat pe ceilalti mi-au zis ca nu au fost atenti! Paranormal nu cred! cred ca e totusi din cauza stresului si a gandurilor care imi invadeaza mintea! o explicatie nu stiu sa-ti zic dar asa mai simt eu cateodata si uneori imi place ca ma face sa ma simt speciala! poate veti rade dar e adevarat!
Ce-mi plac intrebarile astea! Fiti mai realisti ba, sigur sunteti zodia varsator ( ca si mine, hihi).