| onelove12 a întrebat:

Am nevoie de ajutor psihologic, dar vreau ceva online.Imi puteti sugera cev asau sa-mi dati vreun link?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Nu prea sunt online, iar daca sunt nu sunt gratuite sau evental iti spune 2-3 vorbe, cat sa te "agate" sa le dai bani. de ce nu incerci la telefonul copilului, 116 111? este gratuit in cosmote si romtelecom, au prigram 8-24 in fiecare zi, si in week-end, si raspund psihologi si personal specializat, poate te pot ajuta ei. e mai bine sa vorbesti direct cu cineva la un telefon, decat sa scrii 2 randuri cuiva pe net, nu trebuie sa le spui cine esti, sau poti sa le dai si un mail. vezi ca au si cont aici, deci le poti da si un mesaj pe privat catre utilizatorul respectiv, se numeste chiat Telefonulcopilului. http://www.telefonulcopilului.
ro/

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bazeaza-te pe ajutorul parintesc, online poate sa fie un tip care isi baga degetul in nas si se crede Einstein. Precautia e buna inainte de a lua o decizie.

| onelove12 explică (pentru mgtow):

Iti multumesc pentru sfat, dar chiar nu am incredere in atitudinea parintilor mei ca sa spun asa.

| Raniia a răspuns:

Daca esti eleva, nu este psiholog la scoala?

| onelove12 explică (pentru mixxjim):

Multumesc,m-a ajutat mult

| mixxjim a răspuns (pentru onelove12):

Cu placere, ma bucur ca te-a ajutat, ai grija de tine! happy