| eanadandre a întrebat:

Am nevoie de calciu daca mi se intampla sa-mi sucesc sau sa dau peste cap mana sau piciorul? Acum cateva zile mi-am sucit piciorul in timp ce mergeam si am cazut, am avut dureri groaznice si ieri in timp ce ridicam niste pantalonii, nu inteleg cum s-a dat peste cap mana, la fel si azi cand caram ceva, la putin efort sa zic asa nu stiu cum sa va explic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Eireann a răspuns:

Nu are legatura cu calcium ci cu cartilajul articulatiilor, ai probabil articulatii hipermobile - asta nu e neaparat rau dar trebuie sa lucrezi un pic muschii din zona ca sa le oferi un plus de stabilitate.

Bula
| Bula a răspuns:

Lipsa de calciu in organism.
Probabil, nu consumi- sau consumi foarte putina lapte si produse lactate.
Pentru "legarea" calciului in organism (oase, muschi) este nevoie si de magneziu (natural se gaseste in suc de coacaze negre, dar nu numai).
ATENTIE MARITA LA LIPSA DE CALCIU!
Vei avea probleme foarte mari dupa menopauza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Puciorul? Puciorușul?laughing

| eanadandre explică (pentru anonim_4396):

Acum vad ca am scris asa, aia e se mai intampla

| eanadandre explică (pentru Bula):

Multumesc!

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru eanadandre):

Am glumit stai linistit.

| MarianWLF a răspuns:

Nu tine de calciu, tine de articulatii pe care le poti antrena si intarii prin sport, lipsa sportului duce la un organism fragil si slab, te sfatuiesc sa iei masuri.