| AdelinAda a întrebat:

Am nevoie de ceva sfaturi... Cum a scap de complexul de a aparea nemachiata in fata iubitului meu? Ne cunoastem de un an si jumatate, timp in care am trecut de la stadiul de amici, la prieteni foarte buni si, de curand(de o luna), iubiti. In tot acest timp el nu m-a vazut niciodata nemachiata. Ma gandesc ca in curand vom ajunge sa dormim impreuna si voi fi nevoita sa imi arat fata fara pic de machiaj, iar gandul asta ma cam sperie pentru ca nu stiu care va fi reactia lui. Eu nu am probleme foarte mari cu tenul in prezent, dar am o piele destul de sensibila care se inroseste repede si ca majoritatea fetelor am cosulete, mai ales in perioada menstruatiei. Voi cum ati proceda in daca ati fi in locul meu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AlexRv a răspuns:

Buna!

Vai de mine, pai atunci el sa îndrăgostit de tine sau de machiaj? OF!

Acuma serios, ia-ți odată inima în dinți și ieși pe strada asa, nu e sfârșitul lumii mai ales dacă zici ca nai probleme mari cu tenul...

P.S. Chiar dacă ajungi sa dormi cu el, sa nu cumva sa dormi machiata de frica, demachiaza-te, nu e deloc bine pentru ten sa dormi machiata. big grin

| AdelinAda explică (pentru AlexRv):

Alexandra, cand zic machiaj ma refer la fondul de ten, pudra si rimel... asta e tot ce folosesc in mod normal. Nu e o diferenta atat de mare in afara de imperfectiunile care se vad mai tare decat atunci cand te machiezi, dar mi-e greu sa trec peste bariera asta.

| AlexRv a răspuns (pentru AdelinAda):

Știu, toate folosim machiaj! Nu e nici o rușine, ne ajuta sa ascundem acele mici imperfecțiuni! Dar în fata iubitului tău trebuie sa încerci sa fii tu, naturala, asa cum ești, cu sau fără mici coșulețe! Multa bafta îți doresc!

Răspuns utilizator avertizat
| Roz_Botikutz_1981 a răspuns:

Buna! dar nu uita ca el s-a indragostit de tine in sine nu de frumusetea ta!