| ladyinredsaunegru a întrebat:

Am nevoie de un remediu rapid pentru dureri de cervicala si dureri de spate(coloana,scolioza lombara) am luni de zile de cand simt ca nu mai pot. Ajutor! La doctor nu pot merge ca sa specific pentru ca o sa spune-ti du-te la doctor, ei bine nu merg pentru ca nu am medic de familie in tara care sunt acum, si aici nu te viziteaza nimeni fara doctor de familie sau fara bani frumosi.Aici nu merge cu un milion ca in Romania.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Mateaş_Ionuţ_Daniel_1992 a răspuns:

Cati ani ai? Poate ca esti in crestere si din cauza statului la calculator sau scris si citit sa te toara cervicala. Si eu am avut dureri enorme de spate pana cand am mers la medic si mi-a zis sa fac exercitii de gimnastica pentru. spate si sa am grija cum stau cand sunt la calculator sau citesc si scriu. Cauta pe net ex. de genu, si cumpara-ti de la farmacie ceva unguent calmant ( eu foloseam o crema mentolata care imi reducea durerea destul de mult) si roaga pe cineva sa iti faca masaj la spate macar 10 min seara sau cand poti.

| Oana5874 a răspuns:

Creme si unguente antinflamatorii (nu stiu cum se numesc in tara in care te afli tu acum, Ben Gay?, etc.), medicamente Mydocalm, de ex., exercitii din programul Williams, speciale pentru cei cu probleme de coloana si masaj da, daca are cine sa iti faca pentru decontractarea muschilor ar fi excelent...

| doctoressa a răspuns:

Ideea e ca poti folosi acum, in criza, antiinflamatoare nesteroidiene si miorelaxante, dar tot va trebui sa ajungi la medic pentru a vedea care e cauza durerilor tale si ce se poate face in privinta lor. Atentie la exercitii! O hernie de disc poate fi agravata prin exercitii nepotrivite, asa ca mai bine evita-le cat timp nu stii ce problema ai si cum poate fi influentata de miscare.
http://www.i-medic.ro/......vertebrala

| ladyinredsaunegru explică (pentru Mateaş_Ionuţ_Daniel_1992):

Nu stau la calc mai deloc, am 24 de ani. durerile sunt isuportabile ca imi vine sa iau un cutit sa tai piela din jurul inelelor de la coloana, ma arde pielea si o durere de imi dau cu pumni si nu simt nimic.Am specificat asa ca sa intelegi in ce stadiu de durere sunt

| ladyinredsaunegru explică (pentru doctoressa):

Durerile sunt isuportabile ca imi vine sa iau un cutit sa tai piela din jurul inelelor de la coloana, ma arde pielea si o durere de imi dau cu pumni si nu simt nimic.Am specificat asa ca sa intelegi in ce stadiu de durere sunt

| Oana5874 a răspuns (pentru ladyinredsaunegru):

Durerea e localizata la coloana sau coboara pe unul din picioare? Daca da, pana unde pana la genunchi, pana in varful degetului de la picior? Ai probleme de mers, poti merge? Daca durerea nu coboara si nu ai deficit locomotor poti scapa intr-o saptamana cu antiinflamatorii...

| giony54 a răspuns:

Scapi de aceste probleme cu antiinflamatarele naturale Triple Potency Lecithin, White Willow si Shark Aid care le poti lua de aici indiferent din ce tara esti : http://www.mypurnutrition.com/products.Nu au efecte secundare si nu dau dependenta este pe o luna si trebuie trei luni.